Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vémola padol po KO, Lela neudržala slzy! TOTO sú jej slová po prehre manžela!
Zdielať na

Vémola padol po KO, Lela neudržala slzy! TOTO sú jej slová po prehre manžela!

Archívne video

Karlos by nechcel, aby si s Attilom zopakoval výsledok z ich posledného zápasu

Aj keď pre manželku zápasníka MMA Karlosa Vémolu (38), Lelu (34), iste nie je ľahké sledovať ho počas zápasov, predsa len príde vždy povzbudzovať. Určite je na neho hrdá, keď víťazí, ale stojí pri ňom aj v prípade jeho prehry. Aj po jeho KO v poslednom minuloročnom zápase s Krištofičom (34) sa za neho pevne postavila.

​V piatok mal byť zápasník Karlos Vémola v O2 aréne jasným favoritom v dueli so súperom Samuelom Krištofičom, aspoň on to tak rozhodne videl. Napokon schytal od tohto žiaka Attilu Végha už v prvom kole tvrdé KO, po ktorom ležal pár sekúnd bezvládne na zemi a pribehli ho kriesiť zdravotníci. Pre jeho manželku Lelu to boli strašné momenty a neubránila sa slzám. Mrzelo ju aj to, ako zle dopadol pre Karlosa tento dôležitý zápas, jeden z posledných v jeho kariére, z ktorého chcel vzísť ako víťaz.

Po KO a vyhlásení výsledku zápasu už nedokázal prísť Vémola ani na tlačovku. Až o dva dni súperovi vyjadril vo videu na Instagrame uznanie a tiež prezradil, že takto sa s fanúšikmi nechce rozlúčiť a je odhodlaný predviesť sa lepšie v júni v odvete "storočia" s Attilom Véghom. Jeho manželka k pokornému a rozumnému vyjadreniu Karlosa  napísala: "Vyjadrenie môjho muža je veľké. Zachoval sa ako hrdina. Prehra ma úprimne zaskočila a veľmi ma mrzí. Hlavne kvôli nemu, pretože viem, čo pre neho tento šport a fanúšikovia znamenajú. Chcel im urobiť radosť, ale teraz má pocit, že ich sklamal."

Krištofičovi netrvalo dlho, kým "vypol" Karlosa:

Hoci Lelu prehra manžela skutočne úprimne mrzí, nakoľko vie najlepšie, čo všetko tomu zápasník obetuje, ale aj ako to vždy poznačí rodinu, predsa len to neberie ako koniec sveta. "V konečnom dôsledku je to naozaj len šport. Dôležité je, aby naša rodina bola pohromade a zdravá. Verím, že spoločne s deťmi pomôžeme, aby mal Karlos zas čo najskôr dobrú náladu. Ja a moje deti ho stále rovnako milujeme, či vyhráva alebo prehráva. A rovnako je to i s jeho najvernejšími fanúšikmi, ktorých má Karlos stále dosť a ja za to ďakujem. Vážime si vašej podpory," prihovorila sa manželovým priaznivcom Lela skutočne silnými slovami. 

Najčítanejšie