Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
To snáď ani nie je on! Vémolove šokujúce vyjadrenie po drsnom KO od Slováka Krištofiča!
Zdielať na

To snáď ani nie je on! Vémolove šokujúce vyjadrenie po drsnom KO od Slováka Krištofiča!

Archívne video

KO od Végha nevedel Karlos dlho predýchať

Ešte pred krátkym časom by si nikto z fanúšikov zápasníka Karlosa "Terminátora" Vémolu (38) nedokázal ani len predstaviť čo i len náznaky pokory. Ako sa ale hovorí, časy sa menia, a platí to zjavne aj pre neho. Ako sľúbil po jeho krutej víkendovej prehre v turnaji Oktagonu so slovenským zápasníkom Samuelom "Pirátom" Krištofičom (34), na druhý deň sa k tomu vyjadril. No poriadne šokoval, keď namiesto hejtu svojho súpera ocenil.

​Sľuby Karlosa Vémolu, že zápasníka Samuela Krištofiča ukončí v prvom kole, sa nenaplnili. Naopak, od svojho protivníka schytal tvrdé KO, po ktorom ležal pár sekúnd bezvládne na zemi a pribehli ho kriesiť zdravotníci. Po vyhlásení výsledku nebol schopný prísť na tlačovku, ani sa k zápasu vyjadriť. Urobil to tak, ako sľúbil, až na druhý deň na svojom instagramovom profile. "Nebudem vám tu hovoriť, že každá prehra vás posunie k nejakému vyššiemu cieľu, pretože tomu asi sám neverím. Ja som už na vrchole bol, tá prehra ma nikam neposunie," začal Vémola realisticky.

"Možno je akurát čas si uvedomiť, že čas nezastavím a vzhľadom k môjmu veku a zdravotnému stavu nechávam mladých chlapcov, aby ma porazili. To by sa kedysi dávno nestalo. Tým nechcem znevážiť výkon Piráta. Na rozdiel od ostatných sa toho zápasu nezľakol. Tak si dal do hlavy, že ma v 1. kole knokautuje, až sa mu to podarilo. Veľká gratulácia a rešpekt za to, čo predviedol," šokoval uznaním súpera a pokorným prístupom. Nebol by to ale Vémola, aby celkom rezignoval.

"Pre mňa to znamená asi len jedno, takto som sa s O2 arénou rozlúčiť nechcel. Som vyše tridsať rokov v bojových športoch a určite to nechcem zakončiť dvomi prehrami. Ľudia si pamätajú nie to, čo ste robili, ale to, ako ste skončili. Takúto dlhú kariéru dvomi prehrami ukončiť určite nechcem," so zaťatosťou tvrdí Karlos a už vie, že ešte jeden zápas uskutoční v júni v Edene, a to s jeho premožiteľom z roku 2019, Attilom Véghom. "Čas beží, vek letí a ten zápas chcem rozhodne vyhrať. Takže ak si tým mám zachrániť reputáciu a kariéru, musím urobiť to, že v júni vyhrám," povedal odhodlane a až by bolo človeku ľúto, ak by sa mu to nepodarilo. No skutočne si ani trochu nemôže byť istý, že sa to s Attilom podarí...

Najčítanejšie