Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Známa česká športovkyňa sa bude vydávať! Vyvolená je jej životnou láskou!
Zdielať na

Známa česká športovkyňa sa bude vydávať! Vyvolená je jej životnou láskou!

Zdroj: instagram/VM

Po vyše dvadsiatich rokoch v kulturistike stratila profesionálna kulturistka Věra Mikulcová (42) už celkom ženské črty. Ani nečudo, že ju tí, ktorí ju nepoznajú, vnímajú ako muža. Jej to ale neprekáža a hejtom sa len zasmeje. Už veľmi dlhú dobu tvorí spokojný pár so svojou partnerkou Janou, ktorá je jej veľkou oporou v rámci jej náročnej kariéry. Ich vzťah sa chystajú posunúť ďalej aj oficiálne.

​Dôkazom, že to môže roky skvelo fungovať vo vzťahoch medzi partnermi rovnakého pohlavia, je aj známa česká kulturistka Věra Mikulcová s jej partnerkou Janou. Sú spolu šťastné už viac ako dvadsať rokov, pričom bola Jana svedkom aj jej radikálnej fyzickej premeny, ktorú spôsobili steroidy a intenzívne posilňovanie tela. Na profesionálnej úrovni to už vraj bez užívania anabolík nejde, ale aby to Věru zdravotne nepoškodilo, pravidelne chodí na lekárske kontroly.

V auguste sa zúčastnila na súťaži Masters Olympia, kde v kategórii veteráni a legendy kulturistiky nad 40 rokov získala pekné ôsme miesto spomedzi sedemnástich účastníčok. "Skončila som v Top 10, takže som strašne spokojná a ďakujem veľmi Jane za podporu, bez nej by som to nezvládla," nezabudla vyzdvihnúť partnerku. Aj keď má vraj život rozvrhnutý na minúty, je vždy v pohode a optimisticky naladená. Okrem tréningov a neustálej kontroly v jedle, sa spolu so životnou partnerkou Janou starajú o ich fitness centrum, ktoré je vraj takým ich dieťaťom.

Toto prezradila Věra pred časom o svojom súkromí:

"Nám to klape stále skvelo. My sme spolu od roku 2002 a ešte sme nemali žiadnu krízu," zverila sa Věra počas ich návštevy krstu knihy pre eXtra.cz a priznala, že už prišla reč aj na svadbu. "Myslím si, že keď sa majú ľudia radi, tak je pekné spojiť to týmto putom. Na druhej strane si myslím, že to manželské puto ale nie je nutnosť," poznamenala a pridala aj recept ako sa vyhnúť vzťahovým krízam, čo po 20 rokoch idylky rozhodne vie odporučiť. "Počúvať toho druhého. Je potrebnú počúvať to, čo ten druhý hovorí. Zdá sa mi, že keď sú spolu dvaja, tak občas spolu nehovoria. Takže hovoriť spolu, a potom je všetko v pohode," odkázala táto sympatická športovkyňa, ktorá bude zrejme čoskoro vydatou pani.

Věra a Jana majú dokonalý vzťah:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Paulatova (@janapaulatova)

Pre ženu

Najčítanejšie