Polojasno
21°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Cibulková rozhodla za svoju dcérku! Názor na TENTO krok rozpúta vždy veľké vášne!
Zdielať na

Cibulková rozhodla za svoju dcérku! Názor na TENTO krok rozpúta vždy veľké vášne!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková sa pred necelým mesiacom stala dvojnásobnou mamou. K Takmer 4-ročnému Jakubkovi pribudlo dievčatko, ktoré dostalo krásne meno - Nina. Každému musí byť jasné, že si Dominika porodila princezničku na parádenie, a už to aj začalo!

​To, že Ninka bude nosiť to najkvalitnejšie bábätkovské oblečenie, je pochopiteľné - veď jej mama v tomto biznise aj podniká. No nielen oblečenie je Dominikina slabosť. Vždy k tomu patrili aj luxusné šperky, a teraz už je ozdobená aj Ninka.

Cibulková sa totiž rozhodla, že dcérke nechá prepichnúť uši a už aj ich zdobia náušničky. "Keď tvoja opatrovateľka robila niekoľko rokov staničnú na novorodeneckom, bolo jasné, že na prepichnutie sa nebude dlho čakať," napísala Dominika k fotke malej Ninky s visiacimi náušničkami s jemným kvietkom. 

Cibulková miluje extravaganciu, parádiť bude iste aj dcérku:

​No je to rozhodnutie, ktoré obvykle budí veľké vášne. Kým kedysi bolo brané akosi automaticky, že sa dievčatká "označkujú" náušnicami už aj v pôrodnici, v ostatných rokoch nad tým začali matky premýšľať aj trochu inak. Kým stále je mnoho takých, ktoré s prepichnutím ušiek neváhajú už v bábätkovskom veku, pribúdajú aj ženy, ktoré chcú tento zásah nechať na rozhodnutí samotného dievčaťa.

Instagram/DC

​Určite sa nedá uprieť, že tento pohľad má čosi do seba - predsa len, dievča o nič nepríde, ak sa rozhodne vo vyššom veku samé o tom, či si chce nechať uši prepichnúť. Možno by totiž aj nechcelo, a je to určite v poriadku, náušnice nie sú pre ženu žiadna povinnosť. Dominika ale zjavne patrí k tým matkám, ktoré chceli aj v tomto smere parádiť svoju dcérku už od malička, hneď sa totiž pochválila aj druhým párom náušníc, a určite to nimi nekončí. "Keď sa ušká zahoja, babka a dedko sa postarali, aby princezná mala rovnaké diamanty ako mamička, ale trochu menšie," prezradila pri fotke malých triblietavých napichovačiek. 

Instagram/DC

Najčítanejšie