Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Úplne mu preskočilo?! Vémola spravil rozhodnutie, ktoré ovplyní život celej rodiny!
Zdielať na

Úplne mu preskočilo?! Vémola spravil rozhodnutie, ktoré ovplyní život celej rodiny!

Archívna reportáž

Už roky sa snaží zápasník MMA Karlos Vémola (36) vyvolávať pozornosť všetkými možnými spôsobmi. Je výstredný v rámci svojej vizáže, žien po svojom boku, vozovým parkom, správaním i bývaním. Bežnému štandardu sa však vymyká najmä tým, že doma chová rôzne exotické zvieratá. V malej zoo žije levica Elsa, obrovská korytnačka Prcek, jeden menší a dvaja veľkí krokodíly, klokan, pštros a vo veľkom akváriu pláva žralok a veľký sumec, diamantové raje a morské paryby. Nedávno tam pribudlo aj malé levíča. Mnohí ho za to odsudzujú a kritizujú, ale on na nič nedbá, ba má v pláne k nim pridať ďalšie zvieratá. Chýba mu vraj ešte aj slon.

​​Znie to ako vtip, ale Karlos to myslí celkom vážne. Uvažuje preto aj o kúpe väčšieho pozemku a tým aj zmene bydliska. Veľmi nedbá ani na svoju snúbenicu a ich dve deti. Žiť s takýmto exotickým a divokým obyvateľstvom nemusí byť až tak príjemné ani bezpečné. "Lela mi to toleruje - a asi jej nič iné nezostáva. Ja som tak prepnutný, že by som sa toho nikdy nevzdal. Veľa preto pracujem a plním si svoje detské sny. Ako dieťa som totiž nemohol mať zvieratá. Teraz už môžem, tak to preháňam a mám zviera, na ktoré si spomeniem," vysvetľuje pre Blesk Karlos. "Keď chcem, aby mi Lela urobila radosť, poviem: 'Láska, ja by som chcel klokana. A ak vyhrám ten zápas, nechaj ma ho kúpiť.' Takto ju vždy spracujem," zveril sa bojovník MMA so svojou taktikou. V podcaste hneď aj prezradil, aké ďalšie zvieratá si plánuje zaobstarať.

​Rozhodne nie je Vémola žiadny trochár ani v tomto smere. "Bude tam kôň Hatatitla, na ktorom budem jazdiť, bude tam ťava Kamil a bude tam veľký, poriadny pštros. Ale na to potrebujem nový pozemok, pretože Lela sa ich bojí, takže by som to nemohol mať úplne pri dome, potrebujem to trochu ďalej. Milujem zvieratá a jedného dňa skončím na farme ako Bolek Polívka, ktorý si na staré kolená tiež zaobstaral farmu," vystatuje sa so svojim výberom. Ale "čerešničkou na torte" by mal byť slon. "Ak si budem chcieť zaobstarať slona, tak si musím zaostarať väčší dom. Nejakú farmu s väčším pozemkom,"  pragmaticky konštatuje profesionálny zápasník a iste už po niečom takom pokukuje.

Karlosovou vášňou sú exotické zvieratá, najnovšie si trúfa dokonca aj na slona: 

"Je to môj životný sen, a tak na to musím makať, porážať ďalej týchto discozápasníkov, aby som mohol kúpiť väčší dom. Nie pre seba, ja sa do svojho domu vojdem. Ja som si dal slona ako zámienku pre väčší dom, aby som mohol Lele povedať: 'Hej, chceš kúpiť slona, tak bude väčší dom. Chceme viac detí, potrebujeme viac izieb,' takže budem makať, je to súčasť plánu," hovorí zápasník o svojich odvážnych, a tradične megalomanských plánoch. Len by nemal pritom zabúdať, ako s nákladnou farmou dopadol Polívka, ktorý o ňu pre finančné problémy takmer prišiel.

Súvisiace články

Najčítanejšie