Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zásadná správa pre vzťah Dary a Nedvěda! TAKTO rozhodli o jeho budúcnosti!
Zdielať na

Zásadná správa pre vzťah Dary a Nedvěda! TAKTO rozhodli o jeho budúcnosti!

Archívna reportáž

Dara ani Pavel rozhodne vek nemusia riešiť

Toľko špiny, čo sa za ostatné roky valí na futbalové organizácie, sa len tak nevidí. Zo športu, ktorý má slúžiť na zábavu, sa stal obrovský biznis a, žiaľ, aj mnohé kluby sa zamotali do rôznych afér. Aktuálne bola pod drobnohľadom stará dáma - Juventus Turín, a už sú známe aj tresty pre jej vysokých funkcionárov. Vrátane Pavla Nedvěda.

​Ani taký futbalový boh, akým je v Taliansku Pavel Nedvěd (50), sa tam nevyhol trestu v podobe osemmesačného zákazu pôsobenia vo futbale. Ako viceprezident futbalového klubu Juventus Turín sa mal "Grande Paolo" spolu s vedením dopustiť prestupového podvodu. Toto obvinenie padlo už predvlani, keď sa začalo vyšetrovanie najvyšších funkcionárov Juventusu, ale Talianska futbalová federácia ich vlani v apríli spod obvinení prokuratúry oslobodila. Po odvolacom konaní ich ale predsa len uznali vinnými. No azda je aj v tomto prípade na všetkom zlom aj niečo dobré.

Fanúšikovia Pavlovho vzťahu so speváčkou Darou Rolins (50) mu gratulujú, že bude mať na ňu aspoň viac času. Možno sa Nedvěd skutočne na dlhšiu súvislú dobu presunie do Česka, keď sa teraz nieže nemôže, ale priam nesmie venovať svojej práci. A to by bola ideálna príležitosť, aby intenzívny kontakt zavŕšili napríklad aj svadbou, ako by to radi videli ich priaznivci.

Pozrite si slávne momenty Grande Paola na trávniku:

Šance na Nedvědov presun do Prahy zvýšilo aj vyjadrenie šéfa pražskej Slávie Jaroslava Tvrdíka, ktorý verejne priznal, že mu hneď zavolal s ponukou práce pre Sláviu. "Pavla Nedvěda si nesmierne vážim, má moju hlbokú úctu a rešpekt. Vždy mi nezištne pomáhal, keď to bolo v jeho silách. Vo svojej futbalovej a manažérskej práci bol mimoriadne úspešný. Bolo by mi cťou pokračovať s ním vo futbale v Slávii v akejkoľvek úlohe, ktorú si vyberie," napísal na Twitteri.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Dara Rolins ale tvrdí, že Pavel má "pracovných ponúk už teraz hromadu, takže je len na ňom, kde a ktorým svetovým smerom eventuálne uprie svoju pozornosť" a pre nich ako pár sa "nič nemení, jeho domov je naďalej v Taliansku, ako aj v Prahe. Nič nás netlačí, neobmedzuje, ideme ďalej. Jednoducho život." Optimizmus jej teda nechýba. Nedvěd si môže v každom prípade gratulovať, zjavne nefiguroval medzi hlavnými vinníkmi kauzy, keďže čo sa týka trestu obišiel ešte najlepšie, keď bol "len" suspendovaný na "len" osem mesiacov.

Najčítanejšie