Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Našla si Vondráčková opäť problémového frajera? Po hádke prišiel definitívny koniec!
Zdielať na

Našla si Vondráčková opäť problémového frajera? Po hádke prišiel definitívny koniec!

Archívna reportáž

Iba prednedávnom, koncom decembra, sa objavila Lucia Vondráčková (42) na YouTube v debate s moderátorom Jiřím Čiberom, prezývaným "Čiby". Ten bol trénerom jej nového priateľa Zdeňka a téma sa dotýkala aj MMA. Nič nenasvedčovalo problémom, ktoré mali zakrátko nastať medzi týmito dvomi mužmi, ktorí boli aj dlhoroční kamaráti. No zrazu už talentovaný zápasník MMA Zdeněk Polívka (24) u Čiberu netrénuje.

​Každý z dotknutej dvojice ale o ich "rozchode" hovorí niečo iné. Ako prvý to oznámil Čibera. "Polívka bol vyhodený z Cage Warriors MMA Říčany. Prajeme mu veľa šťastia," komentoval na svojom instagramovom profile spoločnú fotografiu so Zdeňkom, prezývaným "Game Over". Podaktorým sledovateľom sa to javilo skôr akýsi svojský silvestrovský žart. Polívkovi chvíľu trvalo, kým sa vyjadril aj on. Na stránke organizácie Oktagon MMA sa zjavil oznam, že nebude zápasiť na plánovanom turnaji v Nemecku, lebo v súčasnej dobe nemá kde trénovať.

V súčasnosti Polívkovi podľa všetkého nezostáva nič iné, ako si udržiavať aspoň fyzičku v posilňovni u kamaráta. Má ale údajne veľké plány, nevie sa však presne aké. Špekuluje sa, že má o neho záujem renomovaný tréner André Reinders, ktorý má pod palcom napríklad aj Karlosa Vémolu, ale ten má toho veľa a už nestíha. Podľa vyjadrenia Polívku si najskôr myslel, že vydrží u Čiberu ešte mesiac do zápasu, "ale veci sa majú tak, že zmena musela prísť okamžite," tvrdil. "Stále mám tie najvyššie ciele a tento krok bol nevyhnutný pre môj posun a celkový rast. Aj ako človeka. Tréningy v mojom bývalom gyme ma nenapĺňali a necítil som progres. Nastal teda čas hľadať nový gym, energiu a krv do žíl," uviedol na vysvetlenie.

Pozrite si profil zápasníka Zdeňka Polívku:

"Tešte se na novú slobodnú verziu Game Overa v roku 2023," dodal Polívka vo svojom vyhlásení na sociálnej sieti. Jeho už ale bývalý tréner "Čiby" k tomu v komentároch pridal niekoľko zamračených emotikonov, čím celkom jasne prejavil nesúhlas s jeho slovami. Neskôr vo svojom videu prízvukoval, že Zdeněk od neho neodišiel dobrovoľne. Mnohým napadlo, či v ich spore nezohráva nejakú úlohu Lucka Vondráčková, ktorá by azda mohla chcieť, aby sa tomuto drsnému športu nevenoval. No nie je to tak.

Lucie fotky s novou láskou nezdieľa, zato Zdeněk už neraz:

"Išlo o mužskú hádku," tvrdili spoľahlivé zdroje pre Expres.cz a Lucku z toho sporu vylúčili. "Do MMA mu vôbec nekecá, nerozumie tomu a všetko necháva na ňom. Ide o niečo iné," mieni zdroj, ale neupresnili o čo teda ide. Povráva sa, že sa začali u Zdeňka prejavovať hviezdne maniere odvtedy, ako sa vďaka vzťahu s Luckou ocitol v centre záujmu médií a verejnosti. Spolu sú podľa zdroju naďalej šťastní a vzťah tohto vekovo nerovného páru prekvitá.

Najčítanejšie