Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Aj Bagárovej ex- už má vraj novú lásku! Zbalil krásku z reality šou!
Zdielať na

Aj Bagárovej ex- už má vraj novú lásku! Zbalil krásku z reality šou!

Zdroj: Instagram/SK

Len pár dní po tom, čo sa na verejnosť dostala správa o novej láske Moniky Bagárovej (28), prišla podobná novinka aj o jej expriateľovi Makhmudovi Muradovovi (32). Ten sa vraj zahľadel do účastníčky istej reality šou, kde si mladí krásni ľudia hľadajú lásku. Príťažlivá Sabina Karásková (21) si ju aj našla, dokonca sa chcela už aj nasťahovať do spoločnej domácnosti so Zbyňkom Vlčekom, no potom jej skrížil cestu Mach.

​Bol to práve účastník reality šou, junák Zbyněk, ktorý sa posťažoval, že Sabina padla do oka počas ich návštevy Oktagonu zápasníkovi Makhmudovi Muradovi (32), ktorý sa v lete rozišiel s Monikou Bagárovou (28). Vraj Sabinu po ich stretnutí hneď aj kontaktoval. Ona mala záujem opätovať a začali sa stretávať. Podľa nej to ale tak celkom pravda nie je.

Plány na spoločné bývanie a lásku ukončilo Zbyňkove podozrenie na neveru partnerky. Dovolil si totiž nahliadnuť do jej správ v mobile.  "Boli sme spolu na Oktagone v Ostrave, vrátili sme sa a Sabina si večer začala písať s Muradovom. Už na druhý deň ju pozval na rande a dal jej svoje telefónne číslo. Sabina mi povedala, že o nič nejde, že to je len zábava," uviedol v rozhovore pre českú súkromnú televíziu dotknutý Zbyněk. Táto jej údajná zábavka s Muradovom mala mať ale zakrátko aj ďalšie pokračovanie. "Povedala mi, že ide za rodinou na chatu. Muradov začal pridávať na Instagram príspevk, že je v Alpách, a deň nato Sabina zdieľala fotky z hotelových raňajok. Tie fotky mi poslala nemenovaná osoba. Momentálne sú zrejme spolu v Alpách," dodal Zbyněk.

Zápasenie a Ruminka - jediné dve večné a najväčšie lásky v živote Muradova:

To už bolo na neho priveľa a rozhodol sa Sabinu opustiť. Ona síce potvrdila kontakt s Muradovom, ale poprela Zděnkovu verziu výkladu okolností, ktoré mali viesť k ich rozchodu. Priznala, že sa jej Muradov po Oktagone ozval preto, či sa so Zbyňkom dostali v poriadku domov. "Myslím si, že nemám zakázané sa s niekým rozprávať, písali sme si úplne normálne. Zbyněk všetky tie správy nahral, takže nemôžem ani klamať o tom, ako to bolo. Nepísali sme nič, čo by Zbyňkovi malo prekážať," tvrdí Sabina, ktorá k tomu dodala, že ju Zbyněk prosil, aby sa k nemu vrátila. Ale po tom, čo si dovolil bez jej súhlasu vstúpiť do jej mobilu, nemal u nej už žiadnu šancu. Akú šancu má Muradov sa ešte len uvidí. Jeho reakcia je ale poriadne studená sprcha.

Sabina so Zděnkom tvorili atraktívny pár:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zbyněk Vlček (@zbynekvlcek)

Muradov na Instagrame potvrdil, že sa zamiloval - akurát, že do snowboardu. Akýkoľvek vzťah so Sabinou popiera. "Nemôžem za to, že sa chcú dievčatá zviditeľniť. Že za mnou chodia, fotia sa a chvália sa," povedal Muradov netaktne, pričom je skôr pravdepodobné, že je to on, kto v tomto prípade zavádza. Ale zrejme si treba na pravdu ešte pár dní počkať.

Vysmiaty Mach v Alpách provokoval formuláciou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Najčítanejšie