Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vo Varoch stretol bývalku Verešovú a doma s frajerkou nastala zrazu zmena! TOTO ešte Jágr nezažil!
Zdielať na

Vo Varoch stretol bývalku Verešovú a doma s frajerkou nastala zrazu zmena! TOTO ešte Jágr nezažil!

Archívna reportáž

Patril v Česku medzi najžiadanejšie partie a aj si podľa toho vyberal. Jaromír Jágr mal okolo seba vždy tie najväčšie krásavice, hoci sa nedá povedať, žeby ich nejako nepatrične striedal. Hoci mali jeho vzťahy aj niekoľkoročné trvanie, žiadny neskončil manželstvom, ani založením rodiny. Všetci veria, že jeho aktuálny vzťah už ale skutočne dospeje do zdarného konca.

​Z doteraz nenápadnej partnerky hokejovej legendy Jaromíra Jágra (50), 27-ročnej Dominiky Branišovej, sa pomaly začína formovať sebavedomá žena, ktorá vie čo chce a ako to dosiahnúť. Vidieť to aj z jeho nedávneho vtipného príspevku na Instagrame. Svojim sledovateľom zrejme chcel ukázať, že fungujú ako normálna domácnosť. Hoci, ťažko si predstaviť Jaromíra, ako sa vrtí v kuchyni, na tom mal vždy mamu a prípadne aj frajerky. Dominika nie je výnimkou. Sama sa pred časom priznala, že v dobe, keď sa živila modelingom, veľa nevarila, ale zmenila to odkedy je s Jaromírom. "Povedala som si, že je tá pravá chvíľa sa do toho pustiť. Takže som začala variť a piecť. Snažím sa robiť zdravé jedlá," pochválila sa Dominika.

Instagram/JJ

​No ako sa zdá, nenecháva Jaromíra len tak podaromnici zaháľať. Na fotke z instastories sa pochválil, ako vykladá z umývačky riad. No dodal, ako zhruba pritom vyzeral jeho kuchynský dialóg s partnerkou, keď ho požiadala, aby riad vyložil. "Čože?!" Dominika: "No, už nie si v NHL. Mal by si sa trochu zapojiť!" Ako sa dá pochopiť z fotografie, Jágr jej pokyny rešpektoval. "Už bolo načase!" podpichla ho Dominika, pričom si Jágr povzdychol: "Nejako strácam kontrolu..." Hneď nato urobil zo zvedavosti anketu, aby videl, ako to majú doma aj iní muži. Ako sa potom ukázalo, tri štvrtiny českých mužov je na tom podobne. Ostáva len veriť, že to robia samostatne, a nie až po vyzvaní partnerkou...

Jágr si do súkromia len tak niekoho nepustí:

"Fotky sú pekné, ale hlavne nezabudni dať riady do umývačky, nech mám čo vyberať," pokračoval vo vtipe aj na druhý deň, keď dal na pozadie zábery s Dominikinho fotenia. Tej na Jardovi imponuje najmä to, že hokejová hviezda má veľký zmysel pre humor, no váži si aj jeho dobré srdce a obetavosť. Okrem toho obaja športujú, takže napriek tomu, že si radi pochutnávajú na dobrom jedle, ich figúry ostávajú dokonalé. Pre hokejového mága je zrejme na jeho priateľke sympatické práve to, že je priateľská a pozitívna, ako tvrdí jej bývalá šéfka z modelingovej agentúry. Je ochotná mu robiť aj šoférku, čo si veľmi hokejista pochvaľuje, najmä keď odchádza unavený z hokejového zápasu svojho tímu Rytíři Kladno domov. Jeho nedávna nehoda v Prahe dokazuje, že je dobre mať poruke dobrého šoféra.

Instagram/JJ

​Jágr v marci oslávil už päťdesiatku, vekový rozdiel medzi ním a Dominikou nie je malý, ale ani jednému to neprekáža. Jaromír má ešte energie stále dosť. Je však najvyšší čas, aby sa rozhýbal konečne aj k sobášu, ak si chce založiť rodinu. On ale na túto tému zaryto mlčí. O čosi zhovorčivejšia je Dominika, ale ani podľa jej slov nevyzerá, že sa k niečomu takému schyľuje. "Svadbu neplánujeme, ani o nej nehovoríme," odpovedala s úsmevom bez zaváhania ešte v januári, keď fotila svadobné šaty pre módny salón, pre Super.cz. O svadbe veľmi nepremýšľa, no istú predstavu vraj majú. "Viem len, že svadba bude len medzi nami dvoma, možno niekde na pláži. Bez novinárov," načrtla, žiaľ, bez určenia, či sa to udeje v dohľadnej dobe.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie