Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Belohorcová šokuje! Celá vysmiata ukázala čerstvý TEHOTENSKÝ test!
Zdielať na

Belohorcová šokuje! Celá vysmiata ukázala čerstvý TEHOTENSKÝ test!

Archívna reportáž

Bývalá moderátorka a aktuálne influencerka Zuzana Belohorcová a jej manžel Vlasta Hájek si žijú splnený sen. Vyše desať rokov žili na Floride, teraz sú už dva roky v Španielsku - najprv v Marbelle, no už zakrátko ju vymenili za Tenerife, jeden z Kanárskych ostrovov. Rozbehli biznis s realitami, kúpili si vlastnú mega vilu, tešia sa z dvoch šikovných detí a zdalo by sa, žeby nedbali mať aj tretie...

​Hoci má Zuzana 46 rokov, mnoho príkladov aj medzi známymi slovenskými a českými osobnosťami dokazuje, že  ešte stále nie je neskoro na materstvo. Judínyová, Pizingerová a predovšetkým v čase pôrodu 52-ročná Beňová sú dôkazom, že keď sa chce, všetko sa dá. A Belohorcová už neraz povedala, že by tretie bábo prijala.

Na druhej strane racionálne zvážila, že aj pohoda s odrastenými detičkami, 12-ročnou Salmou a 9-ročným Neviom, má nesporne výhody oproti bábätku vyžadujúcemu pozornosť 24 hodín denne. Ako je ale zjavné, nič zásadné nerobia pre to, aby bábo nedostalo šancu.

Zuzana sa už roky netají tým, žeby bábo prijala:

​Inak by si zrejme Zuzana nerobievala pravidelne tehotenské testy, ako vyplynulo z jej najnovšieho príspevku na Instagrame. "Pri tomto druhu testovania sa väčšinou stretávame s emóciami radosti a štastia z pozitívneho vysledku. Ja mám pocity radosti a štastia aj z negatívneho vysledku... Ale zas som si hovorila, keď to zvládla v tomto veku Halle Berry, zvladla by som to aj ja! A keby sa zadarilo, určite by sme vychovali další prírastok, ale úprimne, sme štastní za dve krásne a zdravé deti," spísala hneď celú škálu pocitov spojenú s jej najnovším výsledkom tehotenského testu.

Je zjavné, že je na ňom len jedna palička, nateraz sa teda dvojičky odkladajú, ako odkázala svojmu manželovi s pripomienkou, že to majú v rodine. Niet pochýb, žeby Zuzana a Vlasta druhé dieťa zvládli, majú na to všetky predpoklady. Ale skutočne by sa chcela na čas vzdať aj ich pomerne bohémskeho spôsobu života, na ktorý si už za tie roky zvykli..?

Súvisiace články

Najčítanejšie