Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
To je ale šok! Slovenská moderátorka chodí s o takmer 30 rokov starším českým hercom!
Zdielať na

To je ale šok! Slovenská moderátorka chodí s o takmer 30 rokov starším českým hercom!

Zdroj: Instagram/Jiří Dvořák

Na Medinárodný filmový festival do Karlových Varov zamierili kroky mnohých známych hercov a herečiek. Medzi nimi nechýbal ani český herec Jiří Dvořák (55). Pozornosť vyvolal tým, že si so sebou na párty priviedol novú priateľku, ktorá už na prvý pohľad vyzerala od neho značne mladšie. Zo správania tejto dvojice bolo jasne vidieť, že sú čerstvo zamilovaní. Mladá žena pri stretnutí s Adamom Mišíkom (25) padla do jeho náručia a srdečne sa vyobjímali. Všetci sa pýtali, kto len tá kráska po boku Dvořáka len môže byť.

​V Česku je pomerne neznáma, no Slovákom muselo byť jasné, o koho ide. Martina Zábranská je herečka a moderátorka známa z tanečnej šou, ale aj z Kollárovho rádia. Pri účinkovaní v seriáli sa zoznámila s Adamom Mišíkom, no kde sa zoznámila s Jiřím Dvořákom jasné nie je.

Je možné, že iskra preskočila ešte pri nakrúcaní filmu Šťastný smoliar z roku 2012. No k láske prišlo zjavne až oveľa neskôr, Dvořák bol vtedy ešte v inom pevnom zväzku. Aktuálne ale majú oči len jeden pre druhého, a keď z párty odišli, nasledovala romantická prechádzka po karlovarskej kolonáde. "Išiel som rovnakým smerom cez celú kolonádu, držali sa za ruky, nechýbali pusy, láskyplné pohľady... Tí dvaja vyzerali, že si užívajú čerstvé začiatky svojej lásky," prezradil nemenovaný svedok pre Expres.cz.

Pozrite upútavku na film, pri ktorého výrobe sa zrejme Martina a Jiří zoznámili:

Hoci Jiří Dvořák pôsobí pomerne nenápadne a rozhodne ho nemožno nazvať sexidolom. Napriek tomu ohuruje ženami po svojom boku. Za manželku mal kolegyňu Báru Munzarovú (50), s ktorou má krásnu dcéru Annu (20). S tou sa predviedol svojho času na priamych prenosoch českej verzie tanečnej súťaže, a dokonca sa v jednej sérii stal Dvořák aj celkovým víťazom. Madé ženy sú zrejme jeho slabosťou. Po rozchode s Munzarovou žil deväť rokov s o 21 rokov mladšou partnerkou Jitkou Randárovou. Minulý rok sa ale rozišli. Martina je od neho mladšia dokonca až o 27 rokov. 

Český herec Jiří Dvořák sa zahľadel do krásnej mladej slovenskej herečky a moderátorky Martiny Zábranskej:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martina Zábranská (@macazabranska)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie