Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ani druhý pokus nevyšiel! Bagárová oznámila definitívny rozchod s Muradovom!
Zdielať na

Ani druhý pokus nevyšiel! Bagárová oznámila definitívny rozchod s Muradovom!

Archívna reportáž

Stalo sa to, čo mnohí čakali, ale zároveň aj verili, že sa to nestane. Monika Bagárova a Makhmud Muradov sa rozišli po druhýkrát a naposledy. Zrejme.

​Zdali sa byť dokonalý pár a narodenie dcérky Ruminky pred 2 rokmi bolo tou dokonalou čerešničkou. No zdá sa, že práve od jej príchodu na svet to začalo vo vzťahu speváčky a zápasníka MMA škrípať. Azda Monika chcela, aby sa Mach viac venoval rodine, no on cítil, že má pred sebou ešte päť najintenzívnejších rokov kariéry. Navyše, jeho hlavným sídlom sa stal rodný Uzbekistan, kde založil aj vlastnú zápasnícku organizáciu.

Vzťah sa jeho takmer trvalou neprítomnosťou v roku 2021 naštrbil tak, že na Vianoce Monika oznámila svetu rozchod. Obaja o sebe naďalej hovorili s úctou a láskou, a netrvalo dlho a začiatkom roka 2022 sa dali opäť dokopy. Nasledovala rodinná dovolenka v Dubaji, no potom Mach opäť odišiel a v Česku sa ukazoval len sporadicky.

Vypočujte si Monikinu najnovšiu pieseň, krásne vyznanie dcérke:

Zrejme opäť jeho neprítomnosť spôsobila, že Monika pochopila neperspektívnosť vzťahu. Niet pochýb, že Mach dcérku miluje, no je potrebná aj jeho prítomnosť, nielen vyznania na Instagrame. A tak prišla v prvú júlovú nedeľu tak trošku očakávaná správa. "Chcela by som vám oznámiť, že spolu s Machom nežijeme. Dali sme tomu šancu ako rodičia, žiaľ, spoločný život nám už nerobí radosť. Sme ľudia, máme city, veríme, dúfame, robíme chyby..," začala svoje oznámenie zverejnené len v instastories Monika.

Instagram/MB

​Detaily rozchodu a príčinu sa rozhodla nezverejniť, lebo sa to podľa nej tak "sluší a patrí". No načrtla, ako bude vyzerať jej najbližšia budúcnosť, keď prezieravo začala stavať vlastný dom. "S Ruminkou sa sťahujeme do nového domčeku, znamená to pre nás nový začiatok spolu s mojou rodinou," napísala Bagárová a niet pochýb, že ide o dom neďaleko Brna, kde pred rokom kupovala pozemok. Napokon, boli to práve jej rodičia, ktorí jej boli celú dobu najväčšou oporou aj v časoch Machovej neprítomnosti, v Monikinom živote sa tak nič zásadné nemení. Muradov sa k rozchodu zatiaľ verejne nevyjadril, no nespravil to ani pri prvom rozchode, až po naliehaní médií.  

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie