Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Veľká premiéra Brzobohatého a jeho novej frajerky na červenom koberci! TOTO ale asi nečakali!
Zdielať na

Veľká premiéra Brzobohatého a jeho novej frajerky na červenom koberci! TOTO ale asi nečakali!

Archívna reportáž

Už nejakú dobu netají svoj vzťah jeden z najnovších párov českého šoubiznisu, Ondřej Gregor Brzobohatý (39) a moderátorka Daniela Písařovicová (43). Kedy sa presne dali dokopy, ale nie je jasné. Zatiaľ čo exmanželka Ondřeja tvrdí, že to bolo ešte počas ich manželstva, oni tvrdia, že až po jeho skončení. Nevedno, dokedy chceli svoj vzťah utajovať, až to za nich predčasom urobil Leoš Mareš na narodeninovej oslave Karla Vágnera.

​Mareš nakrútil videjko zo žúru, kde ich v pozadí zachytil na videu ruka v ruke a zverejnil ho. "S tým som teda nepočítal. Ale ja úprimne povedané, nemám dôvod chodiť kanálmi alebo sa niekde schovávať. Som rozvedený chlap, ktorý sa snaží nájsť svoje životné šťastie a mať radosť zo života , čo prajem každému, aby to mal tak nastavené," komentoval video Brzobohatý. Síce si azda chceli ešte nejakú dobu užívať anonymitu vzťahu, no nič hrozné sa nestalo.

Odvtedy už pár svoj vzťah netají. Najnovšie sa ukázali na otvorení Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch. Ako sa dalo predpokladať, stali sa hneď predmetom snáď najväčšieho záujmu návštevníkov festivalu. Stačilo, aby prešli len pár krokov od východu z hotela a už ich zastavilo so žiadosťou o spoločnú fotografiu a autogram vraj aj 150 ľudí. To ich poriadne zaskočilo, taký záujem verejnosti o ich vzťah rozhodne nečakali. No súdiac podľa toho, ako sa držali za ruky a usmievali sa na seba, náladu im to nepokazilo. Napokon, ľudia im prejavovali sympatie.

Presne pred rokom Daniela tvrdila, že si život bez lásky a detí nedokáže predstaviť. Už si má s kým založiť rodinu:

Ich kroky za sprievodu mnohých zvedavých očí zamierili, ako uvádza portál Expres, do jednej z najdrahších reštaurácií vo Varoch. Objednali si ale iba veľmi ľahké jedlo, osviežujúci šalát caprese, ku ktorému si dopriali aj pohár prosecca. Sedeli v spoločnosti dvoch ďalších osôb a družne sa spolu rozpávali, ako si môžete pozrieť na TÝCHTO fotkách.

Daniela pri Ondřejovi priam žiari:

Úvodné slávnostné otvorenie festivalu, kde prichádzali do hlavnej festivalovej budovy celebrity v róbach po červenom koberci, radšej vynechali. "Je to pre nás príliš snobské," povedal na vysvetlenie Ondřej. Po obede spolu so známym hudobníkom Janem P. Muchowom a jeho partnerkou, ktorí im robili spoločnosť, pokračovali v prechádzke po promenáde. Deň ako vyšitý pre týchto zaľúbencov, najsledovanejší pár festivalu, ktorý  po minulom roku v tejto úlohe vystriedal Prachařa so Sandevou. Tým to zatiaľ klape výborne, snáď to bude aj prípad Brzobohatého a Písařovicovej.

Súvisiace články

Najčítanejšie