Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Nedostane z otcovho dedičstva ani fuka! Dominika vracia po trpkej správe Ivane Gottovej úder a TOTO chystá!
Zdielať na

Nedostane z otcovho dedičstva ani fuka! Dominika vracia po trpkej správe Ivane Gottovej úder a TOTO chystá!

Archívna reportáž

Pre Dominiku Gottovú, ktorá žije doslova z ruky do úst na sociálnej podpore v Helsinkách, muselo byť veľkým sklamaním rozhodnutie súdu o dedičoch po jej otcovi Karlovi Gottovi (†80). Medzi piatimgottovau osobami totiž nefiguruje jej meno. Dediť bude vdova Ivana Gottová (46), jej dve dcéry Charlotte (16) a Nelly (14), Gottova nemanželská dcéra Lucie (35) a o piatom mene sa síce oficiálne nevie, ale takmer s istotou to bude jeho sesternica.

​Asi najväčším prekvapením bolo, že má dediť Lucie, ktorá mala údajne podpísať v roku 2015 dohodu za prijatie 6 miliónov korún o vzdaní sa dedičstva po otcovi, rovnako ako Dominike. Je otázne, či to teda bola naozaj pravda, alebo len finta, ako Dominiku presvedčiť na jej podpis na dohode.

Pokiaľ by to bola pravda, bol by to riadny podraz zo strany Ivany, keďže si toho nemusel byť ťažko chorý Zlatý slávik celkom vedomý. Viacerí jeho blízki kamarátí, medzi nimi aj Milan Drobný (77), sa sťažovali, že im Ivana neumožňovala ani telefonický prístup k jej manželovi a vraj celkom ovládala jeho život. V jeho ťažkom zdravotnom stave ani nečudo, ak je to vôbec pravda, že chcel mať pokoj a tešiť sa z chvíľ, keď mu bolo trochu lepšie, a tak Ivane veľmi neodporoval a plne jej dôveroval. Za najdôležitejšie považoval chvíle s rodinou a najbližšími. Iste mu nemohlo uniknúť, keď sa zopárkát ku koncu života stretol s Dominikou, že na tom nie je fyzicky a najmä psychicky dobre, ale pomôcť jej už nedokázal.

Dominika zarába ako vie, napríklad aj cez otcovo meno:

​Vyvoláva však otázky, prečo pristúpil na dohodu o vzdaní sa jej podielu na dedičstve. "Ako je možné, že Lucka nakoniec po otcovi dedí a ja nie? Aj s ňou sa finančne vyrovnal," zúfa si Dominika. Celú záležitosť už vraj prediskutovala so svojím právnikom. "Je mi z toho zle," povzdychla si v rozhovore pre Blesk. Je síce pravda, že ju ešte pred manželstvom s Ivanou otec celkom slušne dotoval, vrátane kúpy bytu a auta, ale to pri jeho zárobkoch a majetku nebolo nič mimoriadne, tobôž pre prvorodenú. To sa ale začalo meniť po vstupe Ivany do jeho života a najmä po sobáši s ňou a príchode dvoch ďalších dcér. Jeho smerovanie peňazí sa uberalo potom najmä k jeho novej rodine a deťom.

Aj koncert Pocta Karlovi Gottovi zarobil Ivane ďalšie veľké peniaze:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Rodič by ale nemal uprednostňovať okato niektoré z detí, najmä nie finančne. Dominika si myslí, že vdova Ivana nechcela, aby po otcovi dostala čo i len korunu. "Ivana ma potrebovala dostať zo všetkého ešte za otcovho života. A podarilo sa jej to," tvrdí Gottova prvorodená dcéra, ktorá je napriek všetkému odhodlaná napadnúť celé dedičské konanie.  "Mám od lekárov potvrdenie, že som v roku 2015, keď som takzvané vydedenie podpísala, bola pod liekmi. A to nemôže nikto spochybniť," vyťahuje Dominika opakovane svoj najväčší a jediný tromf. Či ale uspeje, je skôr nepravdepodobné. 

Súvisiace články

Najčítanejšie