Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Absolútna dokonalosť! Cibulková sa opäť raz predviedla, to muselo stáť majland!
Zdielať na

Absolútna dokonalosť! Cibulková sa opäť raz predviedla, to muselo stáť majland!

Archívna reportáž

Sú to už dva roky, čo Dominika Cibulková na luxusnej pôrodníckej klinike vo Viedni priviedla na svet svoje prvé dieťa. Z bábätka za ten čas vyrástol veľký chlapček, ktorý robí svojim rodičom nesmiernu radosť, no objektívne treba uznať, že ide aj o jedno z najrozkošnejších detí v šoubiznise. A keďže je jeho mama zhodou okolností aj nadpriemerne majetná, rovnako vysoko nadpriemerná bola aj oslava prvých, no azda ešte o niečo viac aj druhých narodenín Jakubka Navaru.

Naša historicky najúspešnejšia tenistka opäť raz dokázala, že v jej živote musí byť všetko dokonalé. Ak pred rokom všetci vzdychali pri pohľade na nádhernú výzdobu Jakubkovej prvej narodeninovej oslavy, teraz očakávania ešte predčila.

Kým minulý rok sa oslavovalo v Sade Janka Kráľa, tentokrát sa hostia presunili do Svätého Jura, do prekrásneho areálu Wiegerovej vily. "Viete, že som perfekcionistka, mám rada krásne veci, snažím sa posúvať hranice dokonalosti a všetko, čo robím, robím vždy naplno. A práve preto sa obklopujem ľuďmi, ktorí sú najlepší vo svojom odbore," začala Dominika svoj obsiahly príspevok.

Dominika si užíva život naplno ako málokto:

"Jakubkovu oslavu 2 rôčkov som začala plánovať cca pred pol rokom a vyhrala som sa naozaj s každým detailom - je to také moje hobby, ktoré ma veľmi napĺňa, a keď to ešte navyše chystám pre našu malú lásku, čo viac si priať! Celá výzdoba mi zabrala niekoľko mesiacov plánovania, každý jeden detail mi prešiel rukami a myslím si, že to stálo naozaj za to," spokojne skonštatovala Dominika a treba uznať, že má pravdu. Len málokto má tak dokonalú výzdobu na svadbe, akú dopriala milujúca mama svojmu synčekovi k narodeninám.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Že to muselo stáť tisíce eur je zjavné, len 1200 visiacich karafiátov dáva tušiť, že sa na ničom nešetrilo. "Tak ak som vás aspoň trošku inšpirovala, veľmi ma to teší a predtým som vám už písala, že budem spamovať oslavou a ešte som ani zďaleka neskončila, pretože to bol jeden úžasný deň strávený s našimi najbližšími a ja si sem chcem odložiť všetky krásne spomienky," napísala na záver Dominika vysvetlenie, prečo je aktuálne jej instagramový profil veľmi monotematický. Treba dodať, že aj samotná mama oslávenca si nechala záležať na svojom imidži a v saténových šatách s odhalených chrbtom bola očarujúca. No určite najrozkošnejší bol malý oslávenec, ktorý si zo záplavy darčekov neomylne vybral ten najlepší - perfektný detský moped.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie