Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
To je ale radosti! Pocisková a Tůma rozširujú rodinku, meno už vybrali!
Zdielať na

To je ale radosti! Pocisková a Tůma rozširujú rodinku, meno už vybrali!

Archívna reportáž

Speváčka a herečka Nela Pocisková (31) sa stala mamou po prvýkrát v júni 2016. Vtedy sa stali s Filipom Tůmom (44) rodičmi synčeka Hektora, pôrod prebehol klasicky v pôrodnici, no Nela sa k nemu nechcela nikdy bližšie vyjadriť, považuje tento silný moment za príliš intímnu záležitosť. Príchod dcérky Liany o dva roky neskôr bol už značne netradičnejší - narodila sa v aute cestou do pôrodnice.

​Nela aj Filip už majú tému detí uzavretú. Hoci speváčka ešte pri pohľade na bábätká na chvíľočku zatúži, veľmi rýchlo sa vráti späť do reality zistením, že jej dvaja čertíci jej úplne stačia. Hektor (6) a Liana (4) sú akurát vo veku, keď je úžasné pozorovať, ako sa priam pred očami menia, no vyžadujú si aj veľa pozornosti a trpezlivosti.

No kým na tretie dieťa teda Nela a Filip nateraz ani nepomyslia, predsa len sa im zažiadalo rozšíriť si rodinku. A čo lepšie človek môže spraviť, ak chce kopu lásky a radosti, ako zaobstarať si psíka. V tomto prípade iste známym rodičom pomôže aj s deťmi - chlpáč ich zabaví na celé hodiny a tiež sa naučia postarať o živého tvora.

Nela žiari v megaúspešnom jojkárskom seriáli Nemocnica:

​Podľa záberov, ktoré Nela zverejnila v instastories, ide o Weimarského stavača, čo je rozhodne jeden z najelegantnejších psíkov, ale rozhodne nemožno povedať, žeby išlo práve o malé plemeno. Naopak, je to nielen veľký pes, ale potrebuje aj skutočne veľmi veľa pohybu, priam nekonečné prechádzky, aby sa naplnila jeho prirodzená potreba a tým pádom eliminovala prípadná neplecha. Našťastie, havko príde do rodinného domu so záhradou, takže o "utrpení" veľkého psa v byte, čo niektorí ľudia radi omieľajú, nemôže byť reč.

Instagram/NP

​Rodinka sa rozhodla, že si vezmú sučku a vybrali jej už aj meno. "Boli sme prvýkrát pozrieť našu Lunu," napísala Nela k rozkošným záberom, ako ich obklopila kopa šteniatok. Niet pochýb, že siahli po overenom chovateľovi a z lásky ku psom si vybrali havkáča s preukazom pôvodu, a nie z pochybných podmienok a nevhodného kríženia od množiteľov. Ešte si nejaký ten týždeň počkajú, kým bude môcť sučka odísť od mamy a pre rodinku nastane nová éra plná radosti. 

Nela sa na nudu v živote nemôže sťažovať:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ????????? (@pociskova.nela)

Súvisiace články

Najčítanejšie