Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Plačková predviedla kočík, predvedie aj výbavičku, ale ukáže aj BÁBO?! Už sa rozhodla!
Zdielať na

Plačková predviedla kočík, predvedie aj výbavičku, ale ukáže aj BÁBO?! Už sa rozhodla!

Archívna reportáž

Zdá sa, že v prípade Zuzany Strausz Plačkovej platí "po búrke vyjde slnko" skutočne dvojnásobne. Po príšernej situácii, keď ju minulý rok aj s manželom priam vytiahli z domu kukláči a strávili 4 noci za mrežami v súvislosti s drogovými obvineniami, sa zrazu všetko zvrtlo. A je to lepšie, ako kedykoľvek predtým.

​V súčasnosti žije Plačková biznisom - k cukrárni jej pribudol obchodík s luxusným oblečením pre deti. Nepochybne nie je náhoda, že si otvorila obchod práve pre najmenších, keďže je sama v očakávaní. Hoci tvrdí, že ešte netuší, akého pohlavia bude jej bábo, zrejme by sa hodilo dievčatko, keďže práve pre ne ponúkajú najkrajšie kúsky.

Tvrdí, že si to chcú nechať ako prekvapenie do pôrodu, no ktovie, či sa Jasmina nepreriekla, keď prezradila, že je zvedavá, aká farba bude "dymiť" - čo je jeden zo spôsobov ohlásenia pohlavia bábätka na tzv. shower party, teda akejsi predpôrodnej party pre nastávajúce mamičky. 

Trpké chvíle sú už dávno zabudnuté, Zuzana a René sú už zbavení aj obvinení:

​V každom prípade, ak sa Zuzana aj pochváli touto informáciou, na záplavu momentiek so života s bábätkom môžu ľudia zabudnúť. "Určite nebudeme ukazovať bábätko, a keď sa pýtate prečo, tak ja si myslím, že každý by si mal uvedomiť, že už len na tomto, na blbom kočíku, ako sa nejakí ľudia dokážu rozžeraviť, tak si nedokážem predstaviť, žeby niekto napísal niečo na moje dieťa. Takže budem sa ho snažiť chrániť pred sociálnymi sieťami, ale labky vám občas ukážem," prezradila svojim sledovateľom v instastories. Nepochybne tým mnohých sklamala, keďže pri Zuzane boli zvyknutí na veľkú otvorenosť. 

Určite je za rozhodnutím Plačkovej najmä prístup niektorých žien, ktoré nevedia odolať a musia sa zverovať so svojím nevyžiadaným názorom a nevyžiadanými radami celému svetu:

Instagram/QP

​Ale je to jej voľba a zaradí sa tak medzi celebrity ako sú manželia Vrbovskí, Cifrovci či Pocisková s Tůmom a ďalší, ktorí svoje deti na sociálnych sieťach jednoducho neukazujú. "Samozrejme, budem vám ukazovať nejaké tie vecičky, čo uznám za vhodné, lebo vás tu mám viac precent tých normálnejších, ktorí sa na to tešíte, takže určite nebudete pykať za nejaké blbky," spoň trošku sa Zuzana snažila utešiť sledovateľov, ktorým vďačí za veľa. Stačí si počkať už len necelé dva mesiace a bude jasné, či Plačková odolá pokušeniu pochváliť sa svojím prvorodeným dieťatkom.

Zuzana sa pred pár dňami pochválila kočíkom za takmer 10.000eur:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Plačková (@queen.plackova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie