Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Toto je tá prirodzená krása?! Krainová je po krvavom zákroku ako nová, ale..!
Zdielať na

Toto je tá prirodzená krása?! Krainová je po krvavom zákroku ako nová, ale..!

Archívna reportáž

O českej modelke Simone Krainovovej (49), ktorá sa svojho času dokázala presadiť aj v zahraničí, sa neprestáva klebetiť. A Simona to rada podporí, napríklad aj sexi fotkami na sociálnej sieti. Isté je, že Simona vyzerá stále skvelo. Svojej vizáži však venuje veľmi veľa času a asi aj peňazí, aj keď je pravdepodobné, že zákroky dostáva aj zadarmo, za "influencovanie". Netají sa, že spolupracuje s jednou pražskou klinikou, kde sa vykonáva všeličo na zdokonalenie a omladenie tváre a tela. No podaktorí jej priaznivci sú sklamaní, keď zisťujú, že jej mladistvý výzor nie je tak celkom od prírody. Simona však na to nedbá a svojich kritikov vie riadne uzemniť drzými odpoveďami.

​Najnovšie ju bolo vidieť na sociálnej sieti pri jednom krvavom úkone na jej tvári. Citlivejšie povahy sa na pichanie injekcií s dlhými ihlami pod kožu nedokázali zrejme ani pozerať, nieto aby niečo také aj absolvovali. Simona si to ale pochvaľuje. "Aj keď tento zákrok vyzerá desivo, vôbec nebolí a už niekoľko hodín po zákroku je moja pleť vypnutá a hydratovaná," ubezpečovala svojich sledovateľov, či skôr sledovateľky. Kamera zachytávala tvár modelky, keď je prenikali ihly s kyselinou hyalurónovou pod kožu a hneď sa po ich vytiahnutí objavili kvapôčky krvi. Ona však všetko znášala s ľadovým pokojom.

Na záver preniesla, akoby sa nič nepríjemné neudialo, slová chvály. "Rekonvalescencia trvá len 1 deň a váš bežný život nie je nijako obmedzený... Ja môžem vrelo odporučiť," zdôraznila benefity tohto krvavého úkonu. A naozaj, súdiac podľa fotografií vidieť, že jej to prospieva, tvár má na nich celkom vyhladenú, čo je vzhľadom na jej blížiacu sa päťdesiatku naozaj obdivuhodné.

Simona vedie skutočne závideniahodný, pohodlný život:

​Niektoré jej sledovateľky ale hneď využili príležitosť, aby sa do nej pustili. "A ja som si myslela, že je to prirodzená krása," podpichla ju jedna z nich. Iná zas kritizovala, že kolagénová výplň zadržiava vodu pod kožou a tým "vyzerá ako z porcelánu" či "nafukovacia bábika". Jej napichané pery zas vraj vyzerajú ako kačacie. "Nech sa naučí starnúť, je to lepšie pre psychiku," dorazila Simonu svojou opovážlivou poznámkou jedna provokatérka. To už modelka nevydržala a hneď ju zotrela s drzosťou jej vlastnou. Kritiku na svoju osobu totiž neznáša.

Niektoré momenty zo zákroku sú skutočne desivé:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

"Jediný, kto tu nemá v poriadku psychiku, ste vy, drahá. Naučte sa druhým priať a mať sa rada... Potom nebudete písať tieto stupídne komentáre," poučila ju drzo. Možno z dotyčnej kritičky hovorila iba závisť, lebo svieži a mladistvý výzor sa Simone dá naozaj závidieť. Nehovoriac o jej štíhlej a pevnej postave. Tvrdí, že si nedala chirurgicky odsať tuk, všetko vraj dosiahla len vďaka každodennému behu a cvičeniu. Skoro ráno vybieha na svoju trasu popri morskej pláži, čo je naozaj hodné závisti, najmä keď je v našich končinách zima a daždivo. Rodinka zvykne tráviť dlhé týždne na exotických ostrovoch. Z Dominikánskej republiky, kde sú teraz, napísala, že sa tam rozhodli zostať natrvalo. Jej sledovateľky majú zas preto pre zmenu problém riešiť, ako tam jej deťom zabezpečuje školskú výuku. Simona prosto nikdy nepadne do noty každému.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie