Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
A ide sa kočíkovať! Lucie Šafářová vyrazila do mesta a ukázala parádny kočík!
Zdielať na

A ide sa kočíkovať! Lucie Šafářová vyrazila do mesta a ukázala parádny kočík!

Ako sa dalo čakať, bývalá profesionálna tenistka Lucie Šafářová (34) sa chce dať vemi rýchlo po pôrode druhého dieťaťa do pôvodnej formy. Podobne postupovala aj po prvom dieťati a zakrátko by nikto nespoznal, že len nedávno rodila. Iste je pomáha aj to, že má pevnú svalovú štruktúru tela, poctivo roky pestovanú, a je známe, že svaly napomáhajú spaľovaniu tukov. Už niekoľko týždňov po pôrode synčeka Olivera vyzerá Lucie veľmi dobre. Má na to osvedčený recept, ktorý zahŕňa aj dlhé prechádzky s kočíkom.

​Lucie žije aj s jej milovaným manželom, slávnym českým hokejistom Tomášom Plekancom v Prahe. Dva týždne z mesiaca majú u seba aj jeho dvoch synov z prvého manželstva s Luckou Vondráčkovou. A k tomu už majú aj dve vlastné deti, pričom malý Oliver má len pár týždňov. No Šafářová sa už rozhýbava. "Stále mám rada rôzne športy, som veľmi aktívny človek, rada som v pohybe a cvičenie ma baví neustále," zverila sa pre ŽivotVČesku s jej záľubami a azda pomaly aj závislosťou na športe, z čoho nechce zľaviť priveľmi ani počas materskej. 

Napokon, aj uvítanie synčeka na svete bolo jasným odkazom: "Malý braček už je s nami! Vitaj v tej našej športovej rodine, Oliverko!  Sme veľmi šťastní, že ťa máme!" Žiadne vyvaľovanie pri telke či internete nebude. Šport je pre už dvojnásobnú mamu a jej manžela hokejistu Tomáša Plekanca (37), neodmysliteľnou súčasťou života. Ako sa to nezmenilo ani po prvom pôrode, iste ani po tomto druhom, a deti zrejme tiež nebudú mať inú možnosť.

Pozrite si, čo povedala Šafářová o materstve:

Ešte pred otehotnením denne aj s Tomášom cvičila v domácej telocvični a po šestonedelí iste začne opäť. Na jej postave to rozhodne vidno. Veľmi rýchlo po prvom pôrode stratila nabrané kilá a potom jej stačilo sa len udržiavať v dobrej forme, čo Pleky vie iste oceniť. Pravidelne zdieľala na sociálnej sieti zábery z ich spoločného domáceho cvičenia s odkazom: "Je to každodenná drina, ale ja to milujem." Dokonca majú vraj aj spoločné cvičebné rituály, aby ich každodenné cvičenie neprestalo baviť. Navzájom sa občas provokujú, kto viac vydrží, či dokáže držať aspoň s tým druhým krok.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

No aktuálne má predsa len Lucie tak trošku inú pohybovú aktivitu. Prechádzky s kočíkom sú pritom rozhodne skvelá aktivita tak pre bábo, ako aj pre rodičov. "Prechádzky tou našou krásnou Prahou. Baví vás chodiť s kočíkom?" opýtala sa Lucie svojich fanúšikov na Instagrame a odpovede boli jednoznačné, dokonca aj od obetavých babičiek. Ktovie, v čom ony vozia malé poklady, ale Lucie sa nezabudla pochváliť tým svojím kočíkom. Je známej holandskej značky, no žiadne módne výstrelky netreba čakať. Za vyše tisíc eur si Lucie vybrala konzervatívnu modrú farbu, no presne taký štýl jej sekne.

Súvisiace články

Najčítanejšie