Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bílá o svojom jedinom synovi: Je iný, krištáľové dieťa! A TOTO si chce dať vytetovať!
Zdielať na

Bílá o svojom jedinom synovi: Je iný, krištáľové dieťa! A TOTO si chce dať vytetovať!

Archívna reportáž

Speváčka Lucie Bíla (56) je po všetkých stránkach vyťaženou ženou. Okrem toho, že spieva, je aj majiteľkou a šéfkou divadla, kde hostí aj rôznych umelcov. Vo svojom divadle má Lucie zamestnaných snáď všetkých členov rodiny, vrátane syna Filipa Kratochvíla (27). Ten je vraj najväčšou láskou jej života a jej oči ho vidia len v tých najkrajších farbách, ako to už u mám zväčša býva. Jej jediný syn vyštudoval za kameramana na filmovej škole v Písku, ale vie jej byť nápomocný vo viacerých smeroch ako pri prevádzke, tak aj organizácii jej divadla.

​Divadlo Lucie Bílej je doslova rodinným podnikom. "Áno, môj brat je prevádzkar a robí tie také pragmatické veci, ktoré nie sú pre mňa. Ja som ten vizionár. Pomáha mi tu aj môj syn," zveruje sa pre eXtra.cz. K žiadnym ponorkám a hádkam vraj medzi nimi nedochádza. "Nie, vôbec nie. Možno najväčším kritikom je môj syn, ale je to preto, že je ešte mláďa. Ale inak sme vo veľkej harmónii. Keby som mala len trochu pocit, že by mi to komplikovalo život, tak by som nešla do tohto zväzku s rodinou. Ale máme sa veľmi radi a vzájomne sa dopĺňame. Striedam 12 kabátov," tvrdí táto nevšedná umelkyňa a zároveň aj podnikateľka. Zvláda svoje koncerty, divadlo, reštauráciu, aj internetový obchod, ako aj iné aktivity.

Najviac ju však teší, keď sa môže pochváliť svojím jediným synom. Považuje ho za výnimočného."Je iný. Nemá Facebook ani Instagram, tak si akoby strážil svoje súkromie. Som veľmi rada, že ho mám, a som na neho pyšná. Je to zlatý chlapec. Mám pocit, že v určitom momente sa začali rodiť 'krištáľové deti', ktoré majú taký pohľad na svet, ktorý ma prekvapuje. Koľkokrát príde s myšlienkou, ktorá ma dostane, a ešte dlho potom premýšľam, ako na to ten človek vôbec prišiel," vyznáva sa s tým, že v niečom sú však každý celkom inde. "Zatiaľ čo on je svetoobčanom, ja som jednoducho Čechoslovák. Filip túži po dobytí sveta, ale môj svet je tu. Ja som nepresaditeľná ako Petřín. Syn má výhodu, že ovláda jazyky, ale aj keby som ich vedela, aj tak by ma nikto nikam nedostal," má v tom speváčka jasno. 

Luciinou vášňou je jej vlastné divadlo, v ktorom zamestnala aj rodinných príslušníkov:

"Páči sa mi jeho tok myšlienok, páči sa mi jeho prehľad, je citlivý, dobrý, láskavý, po mne empatický a po oteckovi riaditeľom, ale ešte neviem čoho," chváli ho hrdá mama.  Filip miluje atmosféru cudzích krajín a poznávanie ľudí rôznych národov, národností a farieb. Nedávno prezradila, že si Filip chce dať vytetovať jej podobizeň, teraz sa však tomu smeje. "Nie, to bola asi taká fráza. Teraz má zas inú túžbu. Vraj by si chcel vytetovať noty môjho smiechu. Čo je strašne pekné, tak uvidíme," objasnila Lucie, ktorá keby holdovala tetovaniu, by v prípade jej syna iste nezaváhala.

Lucie a jej syn Filip, ktorý v českom kalendári nedávno oslávil meniny: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

Súvisiace články

Najčítanejšie