Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Schudnutá herečka šokuje! Hoci má priateľa, plány na tehotenstvo si rieši MIMO neho!
Zdielať na

Schudnutá herečka šokuje! Hoci má priateľa, plány na tehotenstvo si rieši MIMO neho!

Zdroj: Facebook/Rebel Wilson

Hollywoodskej herečkej Rebel Wilson (42), pochádzajúcej z Austrálie, sa darí snáď po všetkých stránkach, až na jednu. Nedarí sa jej počať dieťa. Aj to mal byť dôvod, prečo sa odhodlala drasticky schudnúť, čo sa jej aj behom roka podarilo. Pre svoju korpulentnú postavu si zahrala v komédiách, čím sa preslávila. Schudnutím riskuje, že sa o ďalšie komediálne úlohy pripraví. Na to ale nedbala, len aby si splnila sen o dieťati.

"Veľmi rada by som mala rodinu. Momentálne sa na to chystám sama kvôli biologickým hodinám," prezradila Rebel pre magazín People, že je pripravená podstúpiť umelé oplodnenie. ​Na prvé dieťa je herečka vo svojom veku už tak trochu na hrane, ale napriek tomu nestráca optimizmus a je otvorená "čomukoľvek, čo sa stane"."Neviem, ako sa to skončí. Ale som ešte dosť mladá na to, aby som sa o to pokúsila. S každou ženou, ktorá si tým prešla, sa naozaj stotožňujem," vyjadrila po svojich skúsenostiach empatiu.

No prekvapujúce sú jej slová, že, čo sa týka materstva, nespolieha sa na partnera a rieši si to sama. "S náhradným materstvom a darcami spermií máte toľko možností. Ja som začala uvažovať o plodnosti až keď som mala 39 rokov, takže cítite, že je to dosť neskoro, ale potom sú tu ženy, ktoré majú okolo 40 rokov a boli úspešné. Pozrite sa na Janet Jacksonovú, je to dosť inšpirujúce," uvažuje a iste by ju potešili aj správy o 52-ročnej rodičke Monike Beňovej, či 48-ročnej Vendule Pizingerovej či ešte o rok staršej Erike Judínyovej.

Rebel momentálne hviedzi vo filme Senior Year, kde predviedla svoju novú štíhlu postavu:

Rebel Wilson údajne trpí syndrómom polycystických vaječníkov (PCOS), čo môže byť príčinou jej nezdaru v rámci počatia. Zrejme preto sa v roku 2020 rozhodla začať so zdravou životosprávou. Nazvala ho "rokom zdravia". Inšpiroval ju lekár, ktorý ju liečil z neplodnosti. "Keby ste boli zdravšia, darilo by sa vám oveľa lepšie," vyzval ju k činu, ako citovala herečka odporúčanie. Odvtedy zmenila životný štýl, pričom nezabúda ani na dlhé prechádzky. Samozrejme nechýbajú ani náročnejšie cvičenia v posilňovni či rezká chôdza po schodoch. Výsledok sa dostavil v podobe takmer 50 zhodených kíl, čo prospelo jej fyzickému a duševnému zdraviu, ako aj vzhľadu.

Identitu partnera zatiaľ Rebel tají, v 42 rokoch však veľmi túži po dieťatku a je pripravená podstúpiť umelé oplodnenie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Začiatkom mája sa herečka pochválila pre Betches dating podcast U Up?, že je "šťastne vo vzťahu" s mužom, s ktorým sa dala dokopy prostredníctvom spoločných priateľov. Nič bližšie neprezradila, na závery je však ešte zrejme príliš skoro. Vlani o tomto čase mala zo samoty a nezdaru depresie. Na Instagrame zdieľala príspevok, v ktorom sa otvorila zlým správam, ktoré v ten deň dostala. "Myslím, že to musím niekomu povedať. Všetkým ženám, ktoré bojujú s neplodnosťou, cítim s vami. Vesmír funguje záhadnými spôsobmi a niekedy to všetko nedáva zmysel... ale dúfam, že cez všetky tie tmavé mraky čoskoro presvitne svetlo," vyliala si srdce zo smutnej správy od gynekológa. Neskôr príspevok aktualizovala, aby sa poďakovala svojim fanúšikom za podporu: "Dnes ráno som sa zobudila a prečítala som si milé správy a príbehy všetkých o ich cestách a ani neviem vyjadriť, ako veľa to pre mňa znamenalo a vďaka čomu sa dnes cítim oveľa lepšie." Teraz sa jej snáď blýska na lepšie časy a vďaka modernej medicíne sa azda svoj najväčší sen splní.

Súvisiace články

Najčítanejšie