Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ivana Gáborík predstavila bábo sestričke, reakcia staršej dcérky všetkých rozplakala!
Zdielať na

Ivana Gáborík predstavila bábo sestričke, reakcia staršej dcérky všetkých rozplakala!

Archívna reportáž

Malá Bella Gáborík dostala k druhým narodeninám skutočne ten najväčší dar - sestričku. Leia sa narodila presne týždeň po narodeninách Belly, a hoci to znie ako dokonalý darček, malá oslávenkyňa to tak ani náhodou nevzala.

​Hovorí sa, že súrodenec je ten najväčší dar, aký môžu rodičia dať svojmu dieťatku. No akosi to niektoré "obdarované" takto dokonalo vôbec nevnímajú. Kým časť detí sa skutočne súrodenca nevie dočkať a miluje ho od prvej sekundy, podobne veľká časť malého "votrelca" ani náhodou nevíta s otvorenou náručou. A už je jasné, do ktorej skupinky sa zaradila malá Bella Gáborík.

Je ťažké trafiť vek, kedy je ideálne zabezpečiť prvorodenému súrodenca. Ak sa čaká priveľa rokov, niektoré deti si už zvyknú na status jedináčika, ak to príde príliš rýchlo, niektoré nedokážu prijať myšlienku, že mama a ocko tam už nie sú len pre nich. A dvojročnému dieťatku sa to pomerne ťažko dá vysvetliť, aby to aj racionálna prijalo.

Gáboríkovci nevylučujú, že jedného dňa budú mať dva domovy:

​Ivana Gáborík zverejnil dojímavé videjko, na ktorom nesie ukázať malú Leiu jej veľkej sestričke. Tá ale ani trošku nejaví známky nadšenia, naopak, srdcervúco plače. A to, pochopiteľne, rozplakalo aj mamu. "Moment, ktorý mi zostane v srdci už navždy," napísala dojatá Ivana k videjku, ktoré by sa dalo opísať priam ako esencia materstva. Byť tam pre obe deti, rozpoliť si srdce a už navždy vnímať všetko deleno dvomi, aby ani jedno nemalo pocit, že je čo i len o trošku menej ľúbené.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Ivana nechala Leiu položenú na gauči a objala sa s v tej chvíli nešťastnou Bellou, ktorá zjavne pochopila, že sa niečo v jej živote tým momentom zmenilo. No azda zakrátko zistí, že je to dobrá zmena a dostala dar skutočne na celý život. Plakala nielen Ivana, podľa komentárov dojala k slzám azda všetky matky aj nematky, ktoré si spomenuli na svoje identické situácie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie