Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Je to česko-slovenská LÁSKA! Lucie Vondráčková poriadne prekvapila v svadobných šatách!
Zdielať na

Je to česko-slovenská LÁSKA! Lucie Vondráčková poriadne prekvapila v svadobných šatách!

Archívna reportáž

Lucka Vondráčková je na roztrhanie. Úpsešná česká herečka a speváčka, popri tom vyštudovaná kulturologička, si zdanlivo ani na chvíľu neoddýchne. Chrlí pesničku za pesničkou, klip za klipom a niektorými pritom fanúšikom poriadne zamotá hlavu.

​Už pred pár mesiacmi vzbudila Lucie Vondráčková (42) veľký rozruch, keď do sveta vypustila svoju prvú pieseň spievanú v slovenčine. To je u českých umelcov vec vskutku nevídaná, nepochybne aj preto, že Česi len ťažko dokážu hovoriť čisto slovensky. Aj v prípade Lucky to nebolo stopercentné a pozorné ucho Slovákov mohlo poľahky rozoznať prízvuk, no vo všeobecnosti sa pieseň tešila na youtube veľkému úspechu.

Ešte prekvapivejšie bolo, že aj hejtov bolo v porovnaní s pozitívnymi komentármi skutočne len minimálne množstvo. Iste je v tom kus nostalgie, že Česi aj Slováci majú radi, keď sa naše sily spájajú. A Lucie to zobrala so spájaním skutočne vážne.

Do služby totiž povolala slovenského hudobníka a producenta Braňa Jančicha, exmanžela Daniely Nízlovej. A aby toho nebolo málo, na textovanie piesní si zavolali skutočného majstra svojho umenia - Kamila Peteraja. Dá sa trochu nadsadene povedať, že je z toho dokonalá česko-slovenská láska. A kde je láska, tam treba aj svadbu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marie Gross (@marigross)

Lucie sa po nejakej dobe opäť obliekla do svadobného. Prekrásna nevesta bola už pred pár mesiacmi v inej piesni, v skutočnosti si to vyskúšala v roku 2011 s hokejistom Tomášom Plekancom. Žiaľ, ako je známe, tento pokus nevyšiel a od roku 2019 sú rozvedení. Aktuálne nemá Lucka po boku nikoho, ani Petra Vojnara, s ktorým tvorila pár od minulého leta pár mesiacov. A to je škoda, lebo ako neveste jej to skutočne svedčí a jej priaznivci veria, že ju v bielom ešte niekedy uvidia. Zatiaľ im musí stačiť nevesta z klipu.

Vypočujte si Lucku spievajúcu v slovenčine:

Súvisiace články

Najčítanejšie