Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tom Cruise úplne chladnokrvne! Slávneho moderátora priviedol na pokraj šialenstva!
Zdielať na

Tom Cruise úplne chladnokrvne! Slávneho moderátora priviedol na pokraj šialenstva!

Archívna reportáž

Slávny moderátor šou Carpool Karaoke, ktorá sa vysielala aj v slovenskej verzii ako Super Karaoke na televízii JOJ, James Corden (43), zrejme poriadne ľutoval, že sa nechal nahovoriť. Čo by ale nespravil pre šou, a tak vymenil v prípade Toma Cruisa (59) taxík za stíhačku.

​Hviezdny herec Tom Cruise je známy tým, že zväčša nepotrebuje kaskadéra a takmer všetky akčné scény nakrúca sám. A ako hviezda filmu Top Gun k tomu pristúpil už pred vyše 35 rokmi, keď film uzrel vsetlo sveta, aj k tomu, že sa skutočne neučil lietať na stíhačke a má na to aj papiere.

Lietanie obrovskou rýchlosťou je jeho veľká záľuba, no doteraz sa mu nepodarilo nikoho z jeho slávnych kolegov presvedčiť, aby sa k nemu pridal. No už to nie je pravda - ako spolujazdec si k Tomovi sadol moderátor karaoke šou, James Corden. 

Pozrite si celé video z adrenalínového zážitku:

Video z letu, samozrejme, zverejnili, bola by škoda sa nepochváliť týmto jedinečným, no pre nováčika skutočne aj desivým zážitkom. Cruise si to nesmierne užíval. "Či bol prvý, koho som sa pýtal? To ani náhodou. Bol ale jediný, kto povedal áno," povedal tak trošku zlomyseľne vysmiaty herec, ktorý je známy aj tým, že okrem stíhačky dokáže riadiť formulu - skutočný milovník adrenalínu.

Tom Cruise sa pochválil aj na Instagrame, mnohí by si to podľa komentárov s Cordenom radi vymenili:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Late Late Show (@latelateshow)

Najprv brázdili oblohu v 75-ročnej stíhačke Mustang a potom presedlali na moderné prúdové lietadlo. Samozrejme, Corden miestami bledol, miestami zelenel a netajil, že to boli pre neho poriadne horúce chvíľky až na pokraji šialenstva. No napokon prekvapivo skonštatoval: "Viete čo? Myslím, že som v pohode!" Nie je to prvýkrát, čo sa Cruisom nechal nahovoriť na podobnú divočinu. Už pred štyrmi rokmi spolu skočili padákom, Cordenovi teda nemožno uprieť odvahu. A Tom to aj patrične ocenil: "Môžeš byť kedykoľvek mojim parťákom". Veľa času im už neostáva - Corden oznámil, že so šou o rok v apríli definitívne skončí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie