Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Príšerné! Terezu Brodskú a jej čivavu napadol zúrivý pitbull, majitelia nedokázali pomôcť!
Zdielať na

Príšerné! Terezu Brodskú a jej čivavu napadol zúrivý pitbull, majitelia nedokázali pomôcť!

Zdroj: Instagram/TB

Kto sleduje herečku Terezu Brodskú (54) iste vie, aká dôležitá pre ňu je v jej živote malá čivava menom Konrád. Na sociálnej sieti často zdieľa rôzne vtipné zážitky. Obraz o jej láske k nemu si možno urobiť aj z jej slov o dovolenke vo Francúzsku. Podľa herečky sa počas letu vôbec nebál, dokonca ani nepotreboval upokojujúce lieky ako ona. Našťastie, keďže je malý, mohol s ňou byť na palube. A ako tvdí, keby nechala Konráda doma, nikdy by si neužila dovolenku tak, ako s ním.

​Pes je pre Brodskú jednoducho dôvodom radosti. A hoci je maličký, užíva si s ním veľa lásky. "Vždy som mala veľké psy. Posledný, ktorého som mala, bol münsterlandský stavač. Moje psy boli vždy perfektne vychované a vycvičené. Ale pokiaľ ide o Konráda, ten samozrejme môže všetko. Spí s nami v posteli. Konrád je Konrád. Je to taký malý pes, že v ľuďoch vzbudzuje ochranárske inštinkty. Takže kvôli Konrádovi sa zrazu správam nenormálne," povedala Brodská vlani pre iDnes. Svoju čivavu berie dokonca aj na nakrúcanie filmov a televíznych seriálov. Ak si ho nemôže vziať so sebou, jednoducho úlohu neprijme. 

Najnovšie sa zverila svojim sledovateľom na sociálnej sieti s veľmi nepríjemnou príhodou, ktorá mohla skončiť fatálne. "Včera večer Konráda napadol pitbul. Konrád bol na vôdzke, pitbull bol navoľno, bez náhubku, mali ho nejaký dvaja mladí ľudia. Bol strašne agresívny, takže to bola strašná bitka, tí ľudia to vôbec nezvládali, takže som ho ja bránila svojim telom, skončili sme u veterinára. Konrád má poškriabané brucho, našťastie z toho vyviazol relatívne dobre, urobili mu röntgen labky, má ju pomliaždenú a ja mám niečo s rukou, ale to je jedno," popísala hrôzostrašný zážitok zjavne ešte stále otrasená Brodská.

Terezin miláčik, drobná čivava menom Konrád, ušiel hrobárovi z lopaty len vďaka pohotovej reakcii svojej majiteľky:

"Takže pre všetkých z vás, teda hlavne pre tých mladých, ktorí nezvládate svojho psa, ak už je pes na voľno nevychovaný, tak mu dajte aspoň na držku náhubok, ďakujem," apelovala herečka, ktorú správanie nezodpovedného mladého páru riadne rozčúlilo. Ani nečudo, pitbull je bojové plemeno, ktoré by malo prejsť výcvikom a najmä by ho majitelia nemali púšťať voľne na verejnosti, kde sú aj iné psy, ak nemajú vôdzku a náhubok. "Chcela som ešte povedať, že takí ľudia by si vôbec nemali zaobstarávať psy, to je niečo strašné, dvaja mladí blbci s agresívnym zlým psom na voľno, to sa mohlo stať niečo oveľa horšie, doteraz to nedokážem pochopiť," zhodnotila nahnevaná Brodská a nedá sa s ňou nesúhlasiť. Neraz si bojové plemená zaobstarávajú ľudia, ktorí majú problém zvládať sami seba, nieto psa, ktorý potrebuje pevnú ruku...

Tereza Brodská z napadnutia neviní zviera, ale majiteľov, ktorí by podľa nej mali navštíviť takzvaný "cvičák" pre psy:

Instagram/TB

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie