Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dráma po koncerte v Londýne! TOTO Kandráčovci skutočne nečakali!
Zdielať na

Dráma po koncerte v Londýne! TOTO Kandráčovci skutočne nečakali!

Obľúbená východniarska kapela Kandráčovci odletela koncom mája do Veľkej Británie, aby tam 28. mája v Londýne odohrali koncert. Keďže o Slovákov v tomto veľkomeste nie je núdza, Kandráčovci sa rozhodne nemuseli obávať o "plný dom". No pritrafila sa im iná nepríjemnosť.

​Kandráčovci odohrali skvelý koncert pred plným publikom, ako sa patrí na energických východniarov. Z huslí sa priam dymilo, bankovky lietali, chlapci ako vždy nechali na pódiu srdce.

No nielen chlapci - Kandráčovci, ale na pódiu sa ocitla aj milá manželka lídra kapely, Erika. No neprišla len tak - Ondrej si ju zavolal, aby jej pred všetkými zaželal všetko najlepšie k jej okrúhlym narodeninám.

​Kým v jeden večer boli všetci nadšení a šťastní, ako dokonalo všetko vypálilo, keď prišiel čas odletieť domov, situácia sa zmenila. Letecká spoločnosť totiž zrušila práve ten let, ktorý mala kapela kúpený. Síce následne pridali náhradný, no ten sa neustále posúval, čo poriadne zamiešalo predovšetkým plánmi Ondreja.

Kandráčovci aktuálne spojili sily s českým Čechomorom a na svete je nová pieseň:

Ten mal totiž vo svojej v podstate "domovskej" televízii JOJ nahrávať podcast, ale aj obľúbené Inkognito, no nič z toho nestihol. To sa ale rozhodne dá dohnať aj neskôr, najpodstatnejšie bolo, aby sa vôbec dostali čo najskôr domov. Podarilo sa, napokon lietadlo spoločnosť vypravila a Kandráčovci sú už spokojne doma.

Súvisiace články

Najčítanejšie