Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Hrôza u Beckhamovcov! Žena sa im pokúša uniesť dcéru, vraj je jej MATKA!
Zdielať na

Hrôza u Beckhamovcov! Žena sa im pokúša uniesť dcéru, vraj je jej MATKA!

Archívna reportáž

Rodina Victorie a Davida Beckhamovcov zažíva krušné chvíle potom, ako sa v okolí školy objavila istá žena. Tá prenasleduje ich jedinú dcéru Harper Seven (10). Jej slová sú znepokojivé, tvrdí, že je jej skutočnou matkou. 

​David Beckham (47) dostal sériu listov od 58-ročnej Sharon Bell, ktorá tvrdí, že jej s manželkou Victoriou ukradli vajíčka, píše portál The Sun. Okrem zaslaných listov údajne v júli a septembri minulého roka navštívila aj ich sídla v Londýne a Oxforde a vytrvalo tvrdila, že ich dcéra Harper je jej. Tam to ale neskončilo, bola aj v Harperinej škole, práve keď si ju 48-ročná módna návrhárka a bývalá hviezda skupiny Spice Girls, Victoria Beckham, išla zo školy vyzdvihnúť, uviedol westminsterský magistrátny súd.

Sharon Bell z anglického Watfordu povedala policajtom aj svojmu psychiatrovi, že David a Victoria Beckhamovci sa "sprisahali", aby jej ukradli vajíčka, a že Harper je jej právoplatná dcéra, uviedol súd. Žena tvrdí, že so 47-ročnou futbalovou superhviezdou mala aférku, čo on popiera. Beckhamovi právnici tieto obvinenia označili za "bludy".

Beckhamovci sa zdajú byť dokonalí rodičia:

​Prokurátor Arizuna Asante uviedol: "Pani Bell povedala nielen polícii, ale aj svojmu psychiatrovi, že je presvedčená, že bola vo vzťahu s Davidom Beckhamom, že jej ukradol vajíčka a že Harper je jej legitímne dieťa. Preto sa aj objavila v škole Harper, domnievame sa. David sa cítil ohrozený, bál sa o bezpečnosť svojej rodiny. Keď hovorí, že obžalovanú nepozná a že nie je matkou jeho detí, obžalovaná to spochybňuje."

David svoju dcéru miluje a venuje jej maximum času:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

Okresný sudca Michael Snow sa k prípadu vyjadril: "Obžalovaná sa v tomto prípade dopustila trestného činu. Je jasne bizarné tvrdenie, že jej boli ukradnuté vajíčka a že dieťa Beckhamovcov je jej dieťa. Každý, kto má aspoň trochu vedecké alebo biologické zmýšľanie, vidí, že ide o jednoznačne klamlivé tvrdenie." Bell sa k odosielaniu listov priznala, no popiera, že by Beckhama prenasledovala so zlým úmyslom. V súčasnosti je na jej osobu vydaný zákaz priblíženia sa k sídlam Beckhamovcov na menej ako 500 metrov, rovnako aj k základnej škole Harper a žiadnej inej vzdelávacej inštitúcii, ktorú navštevuje niektoré z Beckhamových detí. Sudca predĺžil predbežný ochranný príkaz na zadržanie do 14. júla. Súd teraz čaká na ďalšiu správu o jej duševnom zdraví, aby určil, či bude schopná vypovedať.

Súvisiace články

Najčítanejšie