Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Po Brzobohatom zareagovala na Kuchařovú už aj jeho nová frajerka! Nič lichotivé to nie je!
Zdielať na

Po Brzobohatom zareagovala na Kuchařovú už aj jeho nová frajerka! Nič lichotivé to nie je!

Archívna reportáž

Ako sa ukazuje, v spore o svoju pravdu v prípade rozchodu Ondřeja Gregor Brzobohatého (39) a Taťáňy Kuchařovej (34), krásna Miss World len tak ľahko neprestane. Hoci jej exmanžel doteraz mlčal, už pretiekol jeho pohár trpezlivosti a svoj názor napísal na sociálnej sieti.

"Mám toho už akurát dosť... Na rozdiel od mojej exmanželky Taťány nevyhľadávam pozornosť bulváru, aby som v ňom následne mohol šíriť klamstvá a demagógie, ktoré by druhých očierňovali a v očiach verejnosti vykreslovali v tom lepšom svetle. Prečo to Taťána robí? Nechápem," zveril sa nespokojný Ondřej.

Pre Kuchařovú je zrejme priveľkým sústom jeho údajná nevera po tom, ako si vlani v júni obnovili po piatich rokoch vraj na návrh Ondřeja svoj manželský sľub. Chceli tak asi dať bodku za ich manželskou krízou a ona s ním už podľa jej slov plánovala konečne aj dieťa. Začiatkom septembra od nej ale Ondřej odišiel a údajne ešte koncom augusta boli na stole rozvodové papiere. Možno v snahe o zvrátenie situácie ho vtedyTáňa prišla podporiť na jeho koncert do Karlových Varov, kde prebiehal medzinárodný filmový festival. "Rovnako ako všetci, aj my máme občas vo vzťahu určité vlny a fázy. Povedala by som, že sme skrátka normálny zdravý pár," tvrdila vtedy. nedlho to už ale neplatilo.

Minimálne dva roky bojovali Brzobohatí s krízou vo vzťahu:

V novembri vyvolala dohady Tánina poznámka v rozhovore na jednom podujatí s majstrom etikety Ladislavom Špačkom. Ten spomenul, že ľutuje, že zmeškal jej svadbu. "Tú budúcu stihneš," odpovedala mu. Ale až v decembri, po prevalení Ondřejovej nevery s tanečnicou Zuzanou Pilnou (30), sa Kuchařová oficiálne vyjadrila, že podala žiadosť o rozvod. Odvtedy do exmanžela neustály vyrýva. Nazýva ho patologickým klamárom. Šokovala ju informácia o jeho ďalšej partnerke, moderátorke Daniele Pisarovičovej (43). "Tá jedna z mnohých nevier se prevalila, za to si mohol sám. To, že je s Danielou, bolo v étere už dlho. To, že si začali a ich vzťah posunuli do inej roviny čoskoro potom, čo sme boli čerstvo po obnovení církevního svázku a pracovali sme v tej dobe na rodine. To je proste fakt, tak to je a chápem, že se k tomu nechcú vyjadrovať," tvrdila nahnevaná Taťána celkom jasne obviňujúc Danielu z podielu na rozbití manželstva.

Odkedy je Daniela vo vzťahu s Ondřejom, prestala pridávať príspevky na sociálnu sieť, posledný je spred 3 týždňov:

Brzobohatý s tým ale nesúhlasí. "Daniela sa so mnou, teda s rozvádzajúcim sa a následne rozvedeným mužom, začala bližšie stýkať až v priebehu tohto roka," vyjadril sa rozhorčene, no Táňa vzápätí zareagovala. "Trvám na všetkom, čo som povedala. Ondřej klame," odpovedala stroho. Do ich sporu sa ale konečne zamiešala aj moderátorka Daniela. "Asi dnes viac, ako kedy inokedy platí: Kto chce psa biť, palicu si vždy nájde," uviedla Písařovicová pre Extra.cz známe porekadlo na svojom instagramovom účte, ktorým dala najavo, o čo Kuchařovej podľa nej ide. No už nevyvracala vyjadrenia jeho exmanželky, ako to spravila predtým v prvom vyjadrení.  "Nebola som dôvodom krízy či nakoniec rozvodu Ondřeja a Taťány. Preto mi príde nepatričné, aby som sa k tomu akokoľvek vyjadrovala," povedala jasne a je zjavné, že si chce zachovať dekórum a nenechá sa stiahnuť do vzájomných verejných prekáračiek.

Súvisiace články

Najčítanejšie