Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Britney so snúbencom úplne na dne! Prišli o vytúžené dieťatko!
Zdielať na

Britney so snúbencom úplne na dne! Prišli o vytúžené dieťatko!

Archívna reportáž

Tak veľmi sa tešila, že sa to podarilo! Popová hviezda Britney Spears pred mesiacom svetu oznámila najšťastnejšiu novinku - so snúbencom Samom Asgharim sa mali stať ešte tento rok rodičmi. Správa bola o to radostnejšia, že Britney už z hľadiska plodnosti nie je práve najmladšia, a tak bolo až neuveriteľné, že sa im podarilo počať tak rýchlo, Žia, radosť dlho netrvala.

​Speváčka v sobotu na Instagrame zdieľala vyhlásenie seba a snúbenca Sama Asghariho, v ktorom oznámila srdcervúcu správu len niekoľko týždňov po tom, ako oznámila svoje tehotenstvo. Britney napísala svojim sledovateľom na Instagrame: "S hlbokým zármutkom musíme oznámiť, že sme prišli o naše zázračné bábätko na začiatku tehotenstva".

"Je to zničujúce obdobie pre každého rodiča. Možno sme mali s oznámením počkať, kým sme boli v ďalšom štádiu. Boli sme však príliš nadšení, keď sme sa chceli podeliť o dobrú správu," pridala informáciu, z ktorej je jasné, že ešte neprekročili prah druhého trimestra. Britney zrejme ani nenapadlo, že to do tretice nemusí byť zaručené úspešné tehotenstvo, keď predtým bez problémov donosila dvoch synov.

Tehotenstvo bolo veľkým prekvapením:

​Nenadarmo sa hovorí, že v prvom trimestri treba s ohlasovaním novinky počkať, keďže je bábo len "na návšteve" a ešte sa len rozhoduje, či ostane. Počet spontánnych potratov v citlivom období formovania nového človiečika je vysoký práve preto, že v prípade väčšiny embryonálnych chýb prosto telo múdro, hoci na pohľad kruto rozhodne, že to ďalej nemá zmysel. Azda to aj Britney prijme s troškou racionálneho pochopenie a strata ju nepoloží.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Podľa jej vyjadrenia to tak, našťastie, vyzerá. Z jej slov vyznieva, že so Samom spravia to najlepšie, čo v tejto situácii môžu. "Naša vzájomná láska je našou silou. Budeme sa naďalej snažiť rozšíriť našu krásnu rodinu. Sme vďační za všetku vašu podporu," odkázala fanúšikom a poprosila o rešpektovanie súkromia v ťažkých chvíľach. Status zdieľal aj jej snúbenec.

Súvisiace články

Najčítanejšie