Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pohľad na Kate vyvoláva vážne obavy! ČO sa to s ňou deje?!
Zdielať na

Pohľad na Kate vyvoláva vážne obavy! ČO sa to s ňou deje?!

Archívna reportáž

Manželka britského princa Williama (39), Kate Middleton (40), patrí už roky medzi módne ikony. Potvrdila to aj prvý májový týždeň, keď si obliekla šaty olivovej farby od známej britsko-kanadskej módnej návrhárky Edeline Lee, ktorá pôsobí v Londýne. Na odovzávaní ceny kráľovnej Alžety II za britský dizajn v londýnskom Múzeu dizajnu neďaleko Kensingtonského paláca, ktorý organizovala Britská rada pre módu, predviedla jeden zo svojich doteraz najštýlovejších a najvýraznejších outfitov. Dokonalé šaty s výrazným opaskom so sponou zlatej farby, s elegantným nariaseným výstrihom so spadnutými ramenami a priliehavou dolnou sukňovou časťou tesne obopínali jej postavu. A práve to vyvolalo veľký ohlas.

​V šatách sa totiž vynímala jej ultra štíhlosť. Mnohí už prejavili obavy o jej zdravie. Kate bola ešte ako študentka vysokej školy, keď sa zoznámila s Williamom, celkom normálna mladá žena, s normálnymi krivkami, hoci štíhla bola vždy. Je preto na počudovanie, že po dvadsiatich rokoch a troch deťoch je výrazne chudšia, priam vychudnutá, ako vidno aj na TEJTO fotke. Je známe, že dbá na zdravú výživu a veľa športuje, ale pohľad na ňu je už skutočne znepokojivý. Špekukuje sa, či snáď netrpí bulímou či anorexiou, ako manželova mama, princezná Diana, alebo nebodaj nemá nejakú vážnu chorobu. Podľa toho, ako sa ale stále usmieva a je aktívna, to tak asi nebude.

Ešte pred rokom, keď v júni navštívila londýnske Prírodovedné múzeum, mala na sebe džínsy s bielym tričkom a sakom, rozhodne nepôsobila tak vychudnuto. Stretla sa tam s deťmi miestnej škôlky a počas návštevy prezradila niečo o tom, ako vyzerá život v Anmer Hall, ich rodinnom vidieckom sídle v Norfolku, kde strávila s princom Williamom a ich tromi deťmi lockdowny spôsobené koronavírusom. Ukázalo sa, že tam má Kate úľ a počas návštevy múzea darovala skupinke škôlkárov aj med. "Ten pochádza špeciálne z môjho úľa," povedala im sympatická budúca kráľovná manželka. "Zakaždým, keď uvidíte včelu, povedzte jej veľké ďakujem, pretože robia výborný med," zasvätila deti.

Kate a William majú už teraz mnoho kráľovských povinností, nie všetko vyjde podľa ich predstáv:

​Bolo to prvýkrát, čo sa Kate podelila o niečo z vlastného včelína. Včelárstvo je zrejme koníčkom rodiny Middletonovcov. V roku 2020 brat Kate James Middleton napísal esej o svojej včelej kolónii na dvore a dodal, že jeho prvé úle boli narodeninovým darčekom od Kate, sestry Pippy a ich rodičov. Vojvodkyni z Cambridge by prospelo, keby z toho medu od svojich včiel konzumovala azda trochu viac, iste by sa to prejavilo aj na jej postave, vrátane zdravia. Možno sa ale obáva, že by pribrala až príliš. V jej postavení je na očiach verejnosti, a to je tlak, ktorému sa musí podriadiť. Žiaľ, mnohé slávne ženy nezmyselnému diktátu o štíhlosti podliehajú vo veľkej miere. Snáď to nie je prípad sympatickej Kate. 

Súvisiace články

Najčítanejšie