Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Je to vážne! Namiesto rozchodu spravila Adele a jej priateľ vo vzťahu TENTO zásadný krok!
Zdielať na

Je to vážne! Namiesto rozchodu spravila Adele a jej priateľ vo vzťahu TENTO zásadný krok!

Archívna reportáž

Ešte na začiatku roku sa javilo, že vo vzťahu Adele (34) s jej novou láskou, úspešným manažérom športovcov, Richom Paulom (40) došlo ku kríze, keď slávna speváčka dokonca rušila aj svoje pripravované koncerty v Las Vegas. No ako sa zdá, odvtedy sa všetko zmenilo. Zdá sa, že aj záletník ako je Rich Paul, ktorý mal viaceré romániky, ale má aj tri deti, sa zaľúbil po uši. A tak zrejme neváhali, a rozhodli sa posunúť vzťah na novú úroveň.

​Aj Adele dávala kariére zrejme prednosť pred vzťahmi, no raz sa predsa len vydala. So Simonom Koneckim (47) má jediného syna Angela (9). Rozišli sa už v roku 2019, no rozvodové konanie bolo ukončené až v marci 2021, najmä pre naťahovačky o majetok, keď si chcel Adelin exmanžel ukrojiť čo najväčší kus z jej bohatstva. Z ich nefungujúceho vzťahu sa speváčka vyspovedala v poslednom albume, kde sa všetko snažila vysvetliť aj svojmu synovi. No musela byť ostražitá - exmanžel ju zmluvne zaviazal, že nikdy nebude rozprávať o detailoch ich manželstva.

Azda už ani na rozvodové peripetie nemyslí, keď je po uši zamilovaná do Richa Paula. Aj sa zdá, že takto horúce to v jej vzťahoch zrejme ešte nikdy nebolo. Odkedy schudla desiatky kíl tvrdou prácou a diétou, si podľa jej slov začala sama seba viac ako ženu vážiť. Treba uznať, že je naozaj atraktívna, hoci niektorým jej obliny chýbajú. Pár dní po jej 34. narodeninách, večerala spolu s Paulom v reštaurácii na ranči Long Meadow v kalifornskom Napa Valley v rámci ich romantického výletu.

Návrat Adele na koncertné pódiá a s novým albumom bol pre mnohých udalosť roka:

​Azda si Rich uvedomil, že Adele je tá pravá, aspoň podľa toho, že ich vzťah posunuli na vyššiu úroveň, keďže sa sťahujú do spoločného domu. Adele zdieľala na svojom Instagrame sériu fotografií, na ktorých stojí spolu s Richom pred nádherným domom bielej farby a on drží v ruke kľúč. "Čas letí," napísala speváčka.k príspevku, ktorý okrem tohto snímku obsahoval niekoľko fotografií, na ktorých zhrnula ich spoločné obdobie od chvíle, keď spolu začali chodiť. Uprednostnila najmä tie, na ktorých bolo vidno, ako sa navzájom podporovali v kariére. On prišiel na jej koncerty a ona ho zas prišla podporiť v tých jeho súvisiach so športom. Na jednej z fotografií Adele objímal Rich v zákulisí jedného podujatia, zatiaľ čo na poslednej fotografii speváčka držala v ruke niečo, čo vyzeralo ako koláčik šťastia s odkazom: "Našla si dobrú spoločnosť - užívaj si."

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

Ešte vlani v decembri jeden zdroj povedal, že Adele a Rich sú "dokonalý" pár a že sa "veľmi dobre dopĺňajú". Krátko nato ale predsa len niečo medzi nimi riadne zaškrípalo. "Každý, kto pozná Adele, vie, že na to, aby u nej niekto vzbudil záujem, by mal byť rovnako silný muž ako ona, ale tým Rich do veľkej miery je. Možno ho niektorí nepoznajú, ale je to veľmi silný muž v tom, čo robí," tvrdí zdroj pre HollywoodLife. "Adele si užíva, že má po svojom boku muža, ktorý je rovnako silný ako ona. Môžu sa zdať ako nesúrodý pár, ale v skutočnosti sa veľmi dobre dopĺňajú a majú medzi sebou skvelú chémiu. On je pre ňu naozaj dokonalý," prezradil s tým, že spolu trávia veľa času a keď Rich Paul môže, vždy ju príde podporiť v rámci jej koncertov do Las Vegas. Snáď im to vydrží aj naďalej. Adele naznačila, že s ním plánuje aj dieťa.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie