Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sexi herec ukázal svetu svoju lásku! Volá sa Tomas...
Zdielať na

Sexi herec ukázal svetu svoju lásku! Volá sa Tomas...

Zdroj: instagram/LE

Svet si pomaly zvyká, že ani ten najmužnejšie vyzerajúci herecký idol nemusí podľahnúť krásaviciam, ktoré sa okolo neho len tak hemžia. Dôkazom toho je aj škótsky herec Luke Evans (43), ktorý je známy z filmov Dracula, Hobit či Kráska a zviera. Evans vyzerá veľmi mužne, je samý sval, ale nemá potrebu byť ochrancom žiadnej nežnej polovičky. Jeho vkusu vyhovujú, naopak, rovnako osvalení muži. Niekoľko rokov sa objavoval po boku Rafaela Olarra (43), futbalistu a art direktora siete luxusných hotelov. Ich vzťah sa ale skončil pred dvomi rokmi.

​Dlho netrvalo a Luke si našiel náhradu v podobe sexi Španiela Frana Tomasa (32), grafického dizajnéra, píše portál DailyMail. Zoznámil sa s ním zhruba pred rokom, keď bol pracovne v Austrálii. Svoj nový románik však herec doteraz tajil. Nedávno sa ale vybrali spolu na lyžovačku do francúzskych Álp, kde so skupinou priateľov Luke oslávil svoje 43. narodeniny. 

Na sociálnej sieti zdieľal fotografie z osláv, kde ho vidieť s Tomasom a kamarátmi, všetci v podobne pruhovaných tričkách. Evansov blízky kamarát pre The Sun povedal: "Tento pár je vo vzťahu stále pevnejší a pevnejší a spokojne spolu cestuje po celom svete. Sú naladení na rovnakú vlnu, majú aj rovnaký zmysel pre humor." Pre mnohé obdivovateľký mužného Evansa to je iste priam rana do srdca.

Pripomeňte si Lukea v Pánovi prsteňov:

Luke až donedávna nedával najavo, že by vstúpil do nového vzťahu. V apríli zdieľal na Instagrame so svojimi fanúšikmi fotografie z nemocnice, kde sa liečil zo záhadného ochorenia. Herec na nich pózoval v nemocničnom plášti a ukazoval palce hore, pričom včetkých ubezpečoval, že to nebolo "nič vážne". "Dnes som si obliekol niekoľko nemocničných módnych kúskov. Nebojte sa, nič vážne. Prišiel som hlavne kvôli šatám," pripísal vtipný komentár.

Zatiaľ jediná fotka s novou láskou po boku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Luke Evans (@thereallukeevans)

Luke už dávnejšie priznal, že premýšľal o otcovstve, a povedal, že chce mať deti skôr, než bude "starý". "Premýšľal som o tom mnohokrát a s pribúdajúcim vekom si hovorím, že by som sa do toho možno mal pustiť a urobiť to. Nechcem byť starý otec... ale chcel by som byť otcom. Je to veľké zadosťučinenie odovzdávať svoje skúsenosti a vychovať silnú, otvorenú, láskavú a úctivú ľudskú bytosť, ktorá môže ísť do sveta a urobiť niečo dobré," vyznal sa svojho času zo svojich otcovských pocitov. Možno práve Fran Tomas je ten pravý, s ktorým bude dieťa vychovávať.

Fran a Luke sú chodiaca reklama na posilňovne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa FRAN TOMAS (@frantomasr)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie