Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Keby to len bola tušila... Bagárová utrápená bolesťou!
Zdielať na

Keby to len bola tušila... Bagárová utrápená bolesťou!

Archívna reportáž

Aj keď Moniku Bagárovú (27) jej priaznivci sledujú asi najradšej pre novinky s jej dcérkou Rumiou (2), či s partnerom Makhmudom Muradovom (32), teraz zvolila úplne inú tému. No žiadna reklama, ani "influencovanie". Monika pre zmenu obrátila pozornosť na zuby. Bolesť, ktorú vedia spôsobiť, iste mnohým v živote znepríjemnila chvíle, keď to najmenej čakali. Na niekoľko dní zuby vyradili z normálneho fungovania aj Bagárovú a hneď sa s tým aj zverila svojim sledovateľom.

​Ako to už býva, osmičky, nazývané aj zuby múdrosti, dokážu poriadne potrápiť. Podľa odborníkov vraj tieto štyri najzadnejšie zuby, ktoré dorastajú ako posledné, nie sú v ústnej dutine až tak dôležité, ale kazia sa najčastejšie. Neblahé skúsenosti s nimi má aj sympatická speváčka a nenechala si ich iba pre seba. "Posledná osmička je vonku. Bola to celkom zábava, nasmiali sme sa ako vždy. No ale teraz by som si už radšej fakt ľahla," zverila sa so svojim trápením, ktoré ju zrejme riadne zmohlo. Nevedno, či predtým mala s týmto zubom preblémy, alebo si ho dala vytrhnúť preventívne. Všeobecne sa ale takémuto zákroku ľudia radšej vyhýbajú, pretože bolesť je potom často neznesiteľná a trvá niekoľko dní.

"Keby som tušila, že to vytrhnutie osmičky bude potom tak bolieť, to by som do toho asi fakt nešla. Ešte dve hodiny a môžem si vziať ďalší liek proti bolesti," podelila sa Monika so svojimi pocitmi s jej sledovateľmi cez instastories. Tí ju obratom podporili v komentároch, keďže si prešli rovnakou skúsenosťou. Bagárová sa im napriek únave a ochromujúcej bolesti za ich rady poďakovala. Na vytrhnutí zubu je dobrá jedna vec - človek má istotu, že bolieť už nebude. Azda sa aj rana zahojí Monike rýchlo a čoskoro si na bolesť ani nespomenie.

Ešteže Monika aktuálne veľmi nekoncertuje, nemusí sa obávať o rušenie vystúpení:

Ani v čase utrpenia ale Monika nezabudla pripomenúť, že fanúšikom zároveň ďakuje za to, že s ňou zdieľajú aj radosť, ktorú zažíva od narodenia dcérky Ruminky. Tá sa stala azda najobľúbenejším dieťaťom celebrít v Česku a na Slovensku, a už o pár dní oslávi dva roky. Je vidieť, ako na nej Monika priam visí a teší sa z každého jej pokroku. Iste sa tešili všetci aj z toho, že sa k nim po krátkom rozchode vrátil Mach, ktorý si na svojej dcérke zjavne taktiež veľmi potrpí. Od januára si to všetci spolu užívali.

Určite je lepšie v rukách vizážistky, ako u zubára:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Teraz musí opäť riešiť veci v Uzbekistane, odkiaľ pochádza a má tam aj svoj biznis v bojových športoch. Pre Moniku sú v časoch odlúčenia veľkou oporou jej fanúšikovia. "Vy všetci, čo vás tu mám, ste najlepší na svete. Fakt, že áno. Toľko správ tu mám od vás, radíte mi, čo na bolesť, píšete mi vaše skúsenosti a príbehy. Ja si to veľmi vážim, aj keď nemôžem odpísať každému. Ja si vaše správy čítam. A ešte jedna vec. Veľmi ma teší, že sa môžem spolu s vami radovať z Ruminky. Som šťastná, že aj vy máte úsmev na tvári," vyjadrila im svoje komplimenty sympatická speváčka, ktorú už azda zub prestal trápiť nadobro.

Súvisiace články

Najčítanejšie