Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalšia samovražda?! Kapela oznámila smrť len 41-ročného lídra!
Zdielať na

Ďalšia samovražda?! Kapela oznámila smrť len 41-ročného lídra!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

To, že už dva roky zažíva svet peklo, aké tu nebolo dlhé dekády, sa odráža nielen na počte obetí samotného covidu, ale aj na azda ešte vyššom počte ľudí, ktorých existencie sa dotkli opatrenia tak brutálne, že to len ťažko zvládajú. A, žiaľ, mnohí to nezvládnu, či už pre materiálne, alebo psychické problémy. Možno práve to bolo príčinou, že si líder známej americkej death metalovej kapely The Black Dhalia Murder podľa všetkého siahol na život.

​Kapela dobre známa fanúšikom tejto drsnej odnože metalu zverejnila na Facebooku smutnú správu. Vo veku 41 rokov zomrel ich frontman Trevor Strnad, pričom priezvisko naznačuje možné české korene. Príčinu smrti neuviedli, ale medzi riadkami sa dá čítať, že išlo o samovraždu.

V správe sa píše: "S hlbokým zármutkom oznamujeme, že zomrel Trevor Scott Strnad. Milovaný syn, brat a pastier dobrých časov, bol milovaný všetkými, ktorí ho stretli. Chodiaca encyklopédia všetkého, čo sa týka hudby. Bol to objímateľ, spisovateľ a skutočne jeden z najväčších svetových zabávačov."

Death Metal je veľmi špecifický a rozhodne nie je pre každého. Toto je jedna z piesní kapely The Black Dhalia Murder:

Trevor musel byť výnimočný človek, kolegovia z kapely nešetrili slovami chvály. "Jeho texty poskytovali svetu príbehy a kúzla, hrôzu aj rozmar. Bol to jeho život, ktorý mal byť vašou šou," napísali poeticky smutné slová. Kapela svoje vyhlásenie na Instagrame ukončila telefónnym číslom na Národnú linku prevencie samovrážd. Po jeho smrti mu vyjadrili podporu fanúšikovia a kolegovia z hudobného priemyslu aj mimo neho.

Rádio Gimme Metal napísalo na Twitteri: "My v Gimme sme nadovšetko šokovaní a zarmútení správou o odchode Trevora Strnada. Vždy veselý, nadšený zo všetkého, priateľský a obetavý, je nepredstaviteľné, že práve teraz píšeme tieto slová, ale je to tak. Naše srdcia sú s jeho spoluhráčmi, rodinou a fanúšikmi." Hudobník bol pred svojou smrťou aktívny na sociálnych sieťach. Jeho posledný príspevok na Instagrame pribudol tri dni pred jeho smrťou a bola to fotografia jeho a jeho partnerky Violet Knox.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Trevor Strnad (@trevortbdm)

Súvisiace články

Najčítanejšie