Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Jágrov synovec šokuje tajomstvom: Jaromír nikdy nebude mať deti!
Zdielať na

Jágrov synovec šokuje tajomstvom: Jaromír nikdy nebude mať deti!

Archívna reportáž

Po príchode zo zámoria sa hokejová legenda Jaromír Jágr (50) začala naplno venovať svojmu hokejovému klubu kladenských Rytířov. Počas rokov svojej neprítomnosti pracoval vo vedení klubu ako marketingový manažer jeho synovec Jiří Kalla (28). Pre synovca bol a je jeho slávny strýko veľkým vzorom, aj keď sa vždy nezhodli v názoroch a predvlani kvôli vzájomnej strate dôvery odišiel Kalla aj z z klubu Rytířov. Doteraz nie sú vzťahy medzi nimi celkom v poriadku. Synovec sa zjavne cíti byť ukrivdený a nepochopený, spomínal aj rôzne zákulisné intrigy v klube.

​K svojmu slávnemu strýkovi sa ale Kalla stále rád vyjadruje. Pri príležitosti Jágrovej päťdesiatky prišla reč aj na deti, ktorým sa Jágr stále bráni, pritom má po boku mladú priateľku Dominiku Branišovú (27). Kalla ju ale na rozdiel od väčšiny predchádzajúcich priateliek jeho strýka, vôbec nepozná vzhľadom na to, že sa nestretávajú. Najradšej mal Nikol Lenertovú, Ivu Kubelkovú a Veroniku Kopřivovú. Hlavne s rovesníčkou Veronikou si vraj užívali všetky atrakcie na dovolenkách v Miami.

Jeho zatrpknutosť po nezhodách s Jágrom a odchode z Rytířov sa už ale postupne predsa len uvoľňuje. Otázka padla aj na to, aký dar k päťdesiatke by potešil Jágra najviac. "Jaromír je veľký spiritualista a miluje vesmír. Taký výlet na obežnú dráhu by si iste nenechal ujsť," prezradil eXtra so smiechom Jiří. A vesmír a spiritálne sily vraj podľa neho môžu aj za to, že hokejová legenda s číslom 68 nebude mať nikdy vlastné deti. "Zo spirituálnych dôvodov je tam akýsi blok, o ktorom on veľmi dobre vie, čo ja viem, možno ho to aj trápi,“ vysvetľoval trochu záhadne Kalla.

Takto Jágrovi blahoželali k jubileu jeho spoluhráči z NHL:

Pritom si myslí, že by deti Jaromír iste mať chcel. "Mám na túto kauzu svoj názor. Verím, že Jaromír deti mať z nejakých dôvodov, kterým my pozemšťania nedokážeme porozumieť, nemôže. Zvyšok si nechám pre seba,“ uviedol veľmi nezvyklé vysvetlenie.

Pre Jardu je stále na prvom mieste hokej:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

Jágr sa netají tým, že je veriacim mužom, hoci nie v klasickom ponímaní. Verí na vesmírne sily a ich vyššiu moc a tie mu aj zrejme v kariére aj živote pomáhajú. Bez pevnej vôle a disciplíny by to ale iste nestačilo. Aj vo svojom veku ešte stále hrá a naplno sa venuje hokeju. Je vzorom aj pre hokejový dorast jeho klubu a nemá problém ich aj občas niečomu osobne priučiť. Pokiaľ svoj čas a srdce oddáva hokeju, rodina s deťmi zostáva bokom, aby o nič neprichádzali. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie