Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ako školáčka, ktorá má 54 rokov..? Hviezdna herečka na titulke magazínu, ľudia sú šokovaní!
Zdielať na

Ako školáčka, ktorá má 54 rokov..? Hviezdna herečka na titulke magazínu, ľudia sú šokovaní!

Archívna reportáž

Niet pochýb, že hollywoodska herečka Nicole Kidman je nielen mimoriadne talentovaná, ale stále aj mimoriadne krásna. Hoci má 54 rokov, stále si udržiava rovnako štíhlu líniu ako pred 30 rokmi, no niektorým sa zdá, že je to už trochu príliš.

​Nicole Kidman sa chcela na svojom instagramovom profile pochváliť titulkou v známom magazíne, no reakcia mnohých jej fanúšikov zrejme nie je taká, ako by čakala. Síce na záberoch vyzerá skutočne obdivuhodne mladistvo, no niektorí majú pocit, že je to už na škodu veci.

Starnutie je prirodzený proces, no mnohé hviezdy to odmietajú akceptovať. Aj na Nicole je vidno, že s tým bojuje a jej tvár už má za sebou nejednu skrášľovaciu a omladzovaciu injekciu. No pri pohľade na jej ultra štíhlu, čo rovno chudú figúru sa človek až čuduje či a čo vôbec je.

​Magazín Vanity Fair si ju zvolil ako tvár titulky k 28. výročiu prvého vydania a obliekli ju do poriadne odvážnej pseudoškolskej uniformy a mnohí to považovali za priam nedôstojné jej veku a úspechu. Extra krátka minisuknička a len akýsi podprsenkový top vystavili poriadny kus kože krásnej herečky. Ukázala tehličky na bruchu a skutočne mimoriadne tenké nohy, až má nejeden človek pocit, že sa pozerá na ženu s poruchou príjmu potravy. "Toto je fotošopované až do pekla a späť," napísal jeden z komentujúcich a vyslúžil si takmer 500 súhlasných srdiečok. "Som z toho trochu sklamaná," pridala sa ďalšia. "Je krásna, toto nepotrebuje," myslí si iný fanúšik.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Kidman (@nicolekidman)

No ktovie, ako je to naozaj. Rodáčka z Havaja bola vždy štíhla, a v mene kariéry nepochybne robí veľa preto, aby to tak ostalo. Aj preto je stále často obsadzovaná, napríklad aj do takých trhákov, ako je Aquaman, a zažiarila aj v seriáli Mala si to vedieť po boku Hugha Granta, či v ešte novšej sérii Úplne cudzí ľudia. Je takmer isté, že potrebovali štíhle herečky, ako to už v Hollywoode chodí. A Nicol evidentne s hraním nekončí, preto sa udržiava vo forme. No je otázne, či až tak, ako sa to javí byť podľa novej titulky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie