Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Plekancovci prezradili krásne tajomstvo! Už je jasné, akého pohlavia bude bábo, aj kedy sa narodí!
Zdielať na

Plekancovci prezradili krásne tajomstvo! Už je jasné, akého pohlavia bude bábo, aj kedy sa narodí!

Zdroj: Instagram/LS

Známy párik športovcov, tenistka Lucie Šafářová (35) a hokejista Tomášom Plekanec (39) tvoria spolu s ich dcérkou Leontínkou (2) spokojnú rodinu. Okrem nej majú ale pravidelne doma aj dvoch synov z predošlého vzťahu hokejistu s Luciou Vondráčkovou, keďže ich majú exmanželia v striedavej starostlivosti. A aby toho nebolo málo, do rodinky pribudne čoskoro štvrté dieťa.

​Keď sa Tomášovi po dvoch synoch narodila dcérka, nepochybne bol šťastný, že sa stal otcom rozkošného dievčatka so ženou, ktorá do jeho života priniesla zjavne veľkú lásku a pohodu. Obaja svorne tvrdili, že by radi ešte jedno spoločného dieťatko a na Vianoce oznámili svetu, že ich plán sa stane už čoskoro skutočnosťou.

Plekancovci ale nič viac neprezradili, a tak sa dalo na základe veľkosti bruška len tipovať, kedy asi sa bábo narodí. Prekvapivo to bude až v máji, ako prezradila nastávajúca dvojmama pri príležitosti zahájenia Olympijského festivalu v Brne. Najviac otázok smerovalo práve na ratolesť, ktorá jej rastie pod srdcom.

Toto o sebe zamilovaní Plekancovci prezradili v talkshow:

Ako priznala, na dieťatku nepracovali nijako cielen, jednoducho nechávali veciam voľný priebeh a zrazu to vyšlo. Rovnako sa celkom nedá naplánovať ani pohlavie dieťatka a prekvapivo sa tenistka rozhodla ísť s farbou von, na rozdiel od mnohých iných hviezd, ktoré obvykle pohlavie bábätka taja. "Bude to chlapček a býk. Meno ešte nevieme, to sa len rieši," prezradila Šafářová pre Super.cz.

Lucie práve oslávila 35. narodeniny:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Na Tomášovej strane tak nastane jasná presila synov, pre Luciu to bude ale dokonalé, ako si mnohí rodičia vysnívajú - aj dievčatko, aj chlapček. Pobavila odpoveď na otázku, či to náhodou nebudú dvojičky: "Nie, to by som sa zastrelila". Bývalá tenistka má jasno ešte v jednej veci, tehotná je naposledy. "Štyri deti stačia. Už nechcem byť nikdy tehotná," povedala úplne odhodlane a dá sa to celkom dobre pochopiť, dve vlastné deti sú v našich končinách zlatý štandard, s dvomi veľkými chlapcami od Vondráčkovej to musia mať doma každý druhý týždeň skutočne husté.

Súvisiace články

Najčítanejšie