Polojasno
18°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Krainová vystavila svoju dokonalú figúru, ale kam jej zmizol pupok?! To je ale výhovorka!
Zdielať na

Krainová vystavila svoju dokonalú figúru, ale kam jej zmizol pupok?! To je ale výhovorka!

Archívna reportáž

Česká modelka a influencerka Simona Krainová prestala starnúť snáď už pred 20 rokmi. Niekdajšia najlepšia kamarátka Dary Rolins je, podobne ako speváčka, posadnutá svojím telom. Drvivá väčšina jej príspevkov na sociálnej sieti sa točí okolo neho a ani nahota jej nerobí žiadny problém. Napokon, tá jej získava najviac sledovateľov a tí zase znamenajú možný sympatický príjem.

​Hoci nikto nepochybuje o tom, že Simona Krainová má stále figúru dokonalejšiu ako nejedna dvadsiatka, predsa len sa občas nechá nachytať, že ešte by rada čo-to zlepšila. Pri vyhladzovaní vrások s pomocou filtrov by človek ešte mal pochopenie, ale niektoré telesné úpravy sú už skutočne poriadny prešľap.

Už viackrát Simone vyčítali, že realitu výrazne prikrášľuje a dostali sa von aj fotky predtým-potom, kde bol najmä čo sa týka vrások rozdiel markantný. No na druhej strane, človek pred päťdesiatkou má na nejakú vrásku aj nárok. Akurát, že je trošku smiešne, že sa niektorí snažia ich mazať.

Simona si zvykla na to, že je stredobodom klebiet. Dokonalosť sa neodpúšťa:

​Pri retušovaní sa ale teraz Simone zjavne podaril väčší trapas - vymazala si pupok. Niet pochýb, že na jej pupku nemohlo byť nič zlé, veď ho už svetu ukázala miliónkrát, no akosi sa jej evidentne šmykla ruka. Azda chcela skôr zmazať znamienko, ktoré má pár centimetrov nad pupkom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

No ešte o niečo čudnejšia bola jej výhovorka, keď ju jedna zo sledovateliek na vymazaný pupok upozornila. "Pupok je omnoho nižšie, zlato, photoshop na brucho fakt nepotrebujem, ale vďaka za správu," napísala s mierne arogantnou príchuťou Krainová. Nuž, ťažko povedať, či má pupok skutočne nižšie, no tmavé miesto, ktoré presne v strede na fotke má, vyzerá skutočne ako zmazaný pupok. Na druhej strane je tiež pravda, že retušovať brucho si nemusí - najskôr to bol zrejme len nešťastne zvolený filter. Krainová sa totiž netají tým, že jej postava je vydretá kilometrami behu a plávania, ako aj prísnou stravou a ako je zjavné aj z videí, brucho má naozaj dokonalé.

Súvisiace články

Najčítanejšie