Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Šialenstvo trvajúce 25 rokov! Beckham prezradil, že Victoria je denne len TOTO jedlo!
Zdielať na

Šialenstvo trvajúce 25 rokov! Beckham prezradil, že Victoria je denne len TOTO jedlo!

Archívna reportáž

Zrejme biznisovo najúspešnejšia členka Spice Girls, najpopulárnejšej dievčenskej skupiny nielen 90. rokov, ale azda všetkých čias, Victoria Beckham (47), vždy veľmi dbala na svoj imidž chladnej krásky. K tomu patrí aj jej extrémne štíhla postava. Na to, aby si ju udržala, je v jej prípade nutné obmedzovať sa aj v jedle. Podľa slov jej manžela, britskej futbalovej ikony Davida Beckhama (46), to ale poriadne preháňa

​David sa nedávno na Victoriu posťažoval v podcaste River Cafe Table 4 na Spotify. "Občas som až emotívny ohľadom jedla a dobrého pitia. Keď jem niečo skvelé, chcem, aby to ochutnali aj ostatní. Žiaľ, som ženatý s niekým, kto už posledných 25 rokov jedáva dokola stále to isté jedlo," posťažoval sa poukazujúc na manželku Victoriu. David veľmi rád je a pochutnáva si na rôznych jedlách svetovej kuchyne. Asi aj preto patrí medzi jeho najlepších priateľov svetovo uznávaný britský kuchár Gordon Ramsay, neďaleko ktorého s rodinou aj bývajú. Dokonca sa ani sám Beckham nebojí pripraviť v kuchyni dobroty. 

Lásku k jedlu po ňom zdedil aj najstarší syn Brooklyn (22). Ten má na Facebooku aj vlastnú kuchársku šou s názvom Cookin' With Brooklyn a najnovšie smeruje vra jaj do televízie. Tejto záľube ale Victoria zrejme veľmi nerozumie. Ona sa radšej drží striktne svojej jednostrannej diéty s minimom kalórií. Na jedny z jej ostatných narodenín sa jej rodina preto rozhodla objednať tortu iba z vytvarovaného melónu.

Aj Brooklyn je v kuchyni ako doma:

"Od chvíle, čo som ju stretol, je len grilované ryby a dusenú zeleninu. Veľmi zriedka od toho ustúpi. Ale bol tu aj moment, keď jedla niečo aj z môjho taniera, a to bolo v čase, keď čakala Harper, bolo to úžasné," zveril sa bývalý futbalista, keď si predsa len spomenul na jednu výnimku, kedy Victoria neodolala lákaniu dobroty na jeho tanieri. "Bol to jeden z mojich najkrajších večerov. Nespomínam si, čo sme jedli, ale viem, že od tej doby si to už nedala," konštatoval Beckham, ako veľmi ho táto jedinečná udalosť dojala. Pre bývalú "Spajsku" je ale zrejme dôležitejšie zachovať si svoj imidž extrémne štíhlej ženy, ako spraviť aspoň občas radosť manželovi.

Beckham varí často a rád. A vraj aj dobre:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

So svojim prísnym jedálničkom sa v podcaste River Café's Table 4 netajila ani ona sama. "Pro väčšinu reštaurácií som nočná mora. Mám rada zeleninu pripravenú na pare, trochu balsamica a potom si to chcem dochutiť sama. Mám rada, keď sú veci uvarené jednoduchým spôsobom. Nemám rada oleje, maslá ani omáčky,“ zverila sa Victoria. "Aj Gordon Ramsay, náš blízky priateľ, hovorí, že nikdy nevidel nikoho tak disciplinovaného v jedle. Jednoducho nie som veľmi nadšený stravník, ale k večeri mám rada dobré pitie, potom som skvelý hosť," priznala aspoň jednu neresť a dodala, že má rada aj celozrnné toasty so soľou. No dodala, že jej striktná "rybacia" diéta jej privodila aj poriadny problém. Kvôli pričastej konzumácii tuniaka a mečúňa sa vlani mierne priotrávila ortuťou a prešla preto radšej na lososa. Človek sa len pýta, či má skutočne potešenie zo života, keď si jednu z najväčší radostí - dobré, pestré jedlo, nikdy nedopraje.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie