Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Drahé udobrovanie?! Bagárová vzala útokom luxusné obchody s Muradovom po boku!
Zdielať na

Drahé udobrovanie?! Bagárová vzala útokom luxusné obchody s Muradovom po boku!

Archívna reportáž

Tesne pred Vianocami zverejnila Monika Bagárová (27) správu, ktorou fanúšikov poriadne zaskočila. Zrejme nemala chuť čeliť milión otázkam, kde je jej partner a otec malej Ruminky, zápasník MMA Makhmud Muradov (31), počas týchto najkrajších sviatkov, a tak to uťala vopred.

​To, že sa Bagárová s Muradovom rozišli nebol napokon až taký veľký šok, lebo po tom, čo bol za celý rok doma sotva pár týždňov, akoby už všetci len čakali na potvrdenie klebiet o rozchode. A to im speváčka poskytla v srdcervúcom, no vyrovnanom a napokon aj pomerne optimistickom priznaní o rozchode.

Muradov bol v tom čase v rodnom Uzbekistane, a tak len na diaľku prežíval hnev, ktorý na neho z Česka prskali fanúšikovia Bagárovej. Keď sa po pár dňoch vyjadril, priam prekvapil peknými a úctivými slovami na adresu Moniky. Mnohí začali prorokovať, že ešte azda nie je všetkým dňom koniec.

Monika pred pár týždňami po dlhšej dobe ponúkla fanúšikom aspoň duet:

Uplynulý týždeň strávila všetci traja spolu a ani sa tým netajili, Monika dokonca zverejnila spoločnú fotku ako šťastná rodina. Paparazzi portálu Expres.cz ich zastihli aj na známej pražskej ulici Pařížská, kde sídlia obchody tých najluxusnejších značiek. A Monika ich zjavne vzala útokom, po boku s Machom. Okamžite sa začalo klebetiť, že pár to dal dokopy po vzore Ceterovej a Vémolu, ktorý v týchto obchodoch platil poriadne mastné "bolestné".

Monika zverejnila novú spoločnú fotku bez jasného popisu a otázky fanúšikov nemajú konca:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

No Monika nenechala na klebety veľký priestor, lebo sa okamžite ozvala, že všetko je úplne inak, ako to vyzerá. "Naši spoloční priatelia z Brna nás pozvali na obed, pretože sme šli do Prahy na výlet. Do Pařížskej sme sa vybrali, pretože naši priatelia chceli spraviť radosť svojim dcéram, tak sme sa k nim pridali, pretože Mach si chcel nakúpiť na galavečer, ktorý organizuje 27. februára v Uzbekistane," zavalila Monika svojimi "pretože" portál Expres. A dodala, že jediný darček, ktorý v ten deň ostal medzi ňou a Machom, bol k jeho narodeninám, nie naopak. Bagárová síce vysvetlila, že to nebol žiadnu udobrovací nákupný ošiaľ, to ale stále neznamená, že v skutočnosti sa dali s Machom opäť dokopy. Snáď si na túto správu treba ešte počkať.

Súvisiace články

Najčítanejšie