Polojasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Už je v chomúte! Hviezdny herec sa v dokonalom utajení oženil!
Zdielať na

Už je v chomúte! Hviezdny herec sa v dokonalom utajení oženil!

Zdroj: instagram/JMA

Ťažko vybrať len pár filmov, v ktorých zažiaril skvelý škótsky herec Jamec McAvoy, keď je jeden väčší trhák ako druhý. Či už Deadpool, X-Meni, Trans, či Rozpoltený, kde predviedol zrejme životný výkon. Hoci žiadna z jeho filmových rolí nie je rovnaká, v reálnom živote sa predsa len rozhodol si jednu rolu zopakovať - po druhýkrát vstúpil do stavu manželského.

​Škót James McAvoy (42) prezradil, že sa tajne oženil s americkou partnerkou Lisou Liberati (42), s ktorou sa zoznámil v roku 2016 pri nakrúcaní filmu Rozpoltený. Lisa bola v tom čase osobnou asistentkou režiséra M. Night Shyamalana. Práve vtedy sa McAvoy rozvádzal so svojou bývalou manželkou, hviezdou z filmu Shameless Anne-Marie Duff (52), s ktorou má syna. 

​O hercovi sa povrávalo, že sa s osobnou asistentkou Lisou oženil už v roku 2019, ale vždy sa k týmto špekuláciám odmietal vyjadriť. Až teraz, sa priznal, že jeho druhým domovom je Filadelfia, rodisko jeho manželky, píše portál The Mirror.

Pripomeňte si herca v jeho zrejme životnej úlohe:

Krátko po ukončení rozvodu s Anne-Marie zverejnil James na Instagrame spoločnú fotku, ako si užili Halloween. Dvojica vyzerala veľmi zamilovane na selfie v rovnakých parochniach, v mikinách s kapucňou. O rok neskôr sa začalo povrávať, že sa hrdličky tajne vzali. Režisér Jamie Lloyd sa nechal počuť, že James hovorí o Lise ako o Jamesovej "manželke" a že sa dvojica vzala "nedávno". Vtedy to ale herec odmietal potvrdiť.

Jedinú fotku so svojou už manželkou zverejnil herec na Instagrame ešte v októbri 2019:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal)

Súkromie si úzkostlivo stráži a tak aj správu o jeho druhom manželstve ľudia nenájdu potvrdenú žiadnou spoločnou fotkou spred oltáru. No tentokrát to už aspoň stručne potvrdil. Možno už čoskoro k 12-ročného synovi Brendanovi z prvého manželstva pribudne aj druhé dieťa, sympatickému hercovi, ktorý sa chcel stať kedysi misionárom, to nepochybne všetci želajú. 

Súvisiace články

Najčítanejšie