Oblačno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Náhla smrť známeho herca má šokujúce rozuzlenie! Podľa polície ide o vraždu!
Zdielať na

Náhla smrť známeho herca má šokujúce rozuzlenie! Podľa polície ide o vraždu!

Zdroj: Instagram/MW

Nielen pre fanúšikov afroamerických hercov bola poriadne šokujúca správa o náhlej smrti Michaela K. Williamsa (†54). Nešlo o žiadnu chorobu ani nehodu, ako príčinu smrti určili predávkovanie sa drogami. No teraz došlo k zvratu - napokon je to zrejme prípad pre oddelenie vrážd.

​Herec Michaela K. Williamsa (†54), známy najmä zo seriálov The Wire - Špina Baltimoru, Kriminálka New York či Alias, ale aj z filmov 12 rokov otrokom, The Public alebo Krotitelia duchov, zomrel v septembri minulého roku. Až teraz ale nastalo prekvapenie, keď polícia v New Yorku a Portoriku v súvislosti s jeho úmrtím zatkla štyroch mužov. Tí údajne predávali drogy, ktoré užil tento herec vo svojom brooklynskom byte pred smrťou.

Zatknutí muži, Hector Robles, Luis Cruz a Carlos Macci sú obvinení z drogového sprisahania. Zatkli ich v utorok a v stredu sa mali prvýkrát postaviť pred súd v New Yorku. Irvina Cartagena zatkli v Portoriku a pred súd predstúpil vo štvrtok.

Pripomeňte si herca v niektorých z jeho úloh:

Americký prokurátor Damian Williams uviedol k vyhláseniu o ich zatknutí vážne dôvody. "Toto je kríza verejného zdravia. A musí sa to zastaviť. Smrtiace opiáty ako fentanyl a heroín sa nezaujímajú o to, kto ste alebo čo ste dosiahli. Len živia závislosť a vedú k tragédii," zdôraznil nebezpečnosť týchto omamných látok pre ľudský život kohokoľvek. Obvinení štyria muži údajne úspešnému hercovi Williamsovi dodali heroín s prímesou opioidného analgetika fentanylu, ktoré boli dôvodom jeho následného úmrtia. Vyšetrovatelia získali záznamy z bezpečnostných kamier, na ktorých títo muži údajne predávali drogy Williamsovi na ulici iba deň pred nájdením jeho mŕtveho tela v jeho byte.

Pred tromi týždňami pribudla na profil herca správa:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michael K Williams (@bkbmg)

Na základe nálezu úradov údajne podozriví priekupníci pokračovali v predaji drog v rezidenciách na Manhattane a v Brooklyne aj po tom, čo sa iste dozvedeli minimálne z tlače, že tieto drogy Williamsa zabili. Podľa denníka Daily Beast detektívi newyorskej polície považovali od začiatku úmrtie herca za vraždu a pomocou bezpečnostných kamier v celom meste vystopovali poznávacie značky áut podozrivých. "Zaobchádzajte s týmto prípadom, ako keby Michaela K. Williamsa zasiahla guľka," inštruoval svojich príslušníkov jeden z policajných úradníkov, ako neskôr uviedol pre webovú stránku. Podľa všetkého teda herec mohol napriek užitiu nebezpečného heroínu žiť, ak by v ňom nebola ešte nebezpečnejšia prímes.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie