Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
JLo prekvapila otvorenou spoveďou! TAKTO sú na tom s Affleckom!
Zdielať na

JLo prekvapila otvorenou spoveďou! TAKTO sú na tom s Affleckom!

Archívna reportáž

V prípade vzťahu Jennifer Lopez (52) a Bena Afflecka (48) sa potvrdilo staré známe príslovie, že stará láska nehrdzavie. Takmer dvadsať rokov od ich rozchodu sa vlani na jar dali opäť dokopy. Svoju lásku pred verejnosťou vôbec neskrývajú. To, že sú spolu šťastní z oboch až kričí. Ešte takto pred rokom sa to ale zďaleka nedalo povedať ani o jednom z nich. Ben sa cítil opustený po rozvode s manželkou a hľadal partnerku dokonca aj na zoznamke, Lopez sa zas trápila s neverným Rodriguezom, s ktorým bola aj zasnúbená. Zrejme to bol Affleck, kto prvý vycítil príležitosť svoju bývalú snúbenicu získať späť. A ako vidieť, podarilo sa mu to. Jen pri ňom priam žiari naplnená láskou a spokojnosťou.

​Všade, kde sa spolu ukážu, vzbudzujú pozornosť. Nerobí im problém bozkávať sa pred ľuďmi, alebo dotykmi a pohľadmi si prejavovať lásku, ale inak do ich súkromia nikoho priveľmi nevpúšťajú. Teraz ale Jen predsa len trošku prehovorila. "Nikdy mi nebolo lepšie. Som šťastná a hrdá, že som s ním. Predtým sme boli dosť naivní, náš vzťah bol príliš verejný a všetko sa zamotalo. Teraz si obaja hovoríme, že sme veľmi šťastní a nechceme, aby sa niečo z minulosti zopakovalo," rozhodla sa JLo odkryť svoje názory a pocity o ich vzťahu s Affleckom v rozhovore pre magazín People. 

"Sme starší, sme múdrejší, máme viac skúseností, na našich cestách životom sme už inde, máme deti a musíme si dávať na všetko väčší pozor. Dávame si veľký pozor na svoje súkromie, pretože je nám teraz naozaj krásne. Mám radosť, že som vo vzťahu, ktorý je šťastný a plný lásky, a urobím všetko pre to, aby som ho chránila. Je pre nás svätý," považovala táto herecká aj spevácka hviezda za dôležité vysvetliť, prečo o súkromí jej vzťahu s Benom príliš veľa neprezrádza. Práve priveľká publicita okolo nich kedysi rozbila ich vzťah, ktoré sa už chystali potvrdiť aj manželským sľubom, ale vtedy od seba napokon v panike radšej utiekli. Najmä pre JLo to ale bolo veľmi bolestné."Prvýkrát som mala zlomené srdce,"  prehlásila vtedy.

V klipe z roku 2002 k piesni s názvom Jenny from the Block sa mihol aj jej staronový priateľ Ben Affleck, dva roky nato sa pár rozišiel:

Teraz, takmer po dvadsiatich rokoch, počas stihli byť v manželstve s inými partnermi a narodili sa im deti, vedia situáciu ako zrelí, skúsení ľudia posudzovať a prežívať oveľa lepšie."Je to úplne iné ako pred rokmi a je to krásne. Viac si vážime jeden druhého a viac oslavujeme náš vzťah, čo je príjemné. Keď nájdete niekoho, koho naozaj veľmi milujete, a dostanete s ním druhú šancu, ide o výnimočnú vec, nič teraz už neberieme ako istotu," zverila sa v rozhovore JLo, ktorá je snáď teraz ešte krajšia ako zamladi a nečudo, že ju Ben tak obdivuje. Ona je šťastná z jeho návratu aj preto, že ich pekný vzťah robí radosť aj ich blízkym. Ben si dobre rozumie aj s mamou Lopez a spoločne s ich dokopy piatimi deťmi trávia nejednu voľnú chvíľu. Teraz sa už čaká len na to, kedy a či sa postavia aj pred oltár.

Jen láska k Benovi prospieva, v 52 rokoch vyzerá stále spokojnejšie a aspoň o 20 rokov mladšie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Súvisiace články

Najčítanejšie