Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Akoby otcovi z oka... NEVYPADLI! Jacksonove deti sa predviedli na premiére muzikálu MJ a ľudia žasnú!
Zdielať na

Akoby otcovi z oka... NEVYPADLI! Jacksonove deti sa predviedli na premiére muzikálu MJ a ľudia žasnú!

Archívna reportáž

Muzikál s krátkym názvom MJ inšpirovaný životom ikonického popového speváka Michaela Jasksona (†50) sprevádzali dlhú dobu problémy s jeho uvedením na scénu kvôli pandemickým opatreniam. Konečne sa tak stalo na najslávnejšom divadelnom mieste sveta, na Broadwayi v New Yorku.

​Slávnostná premiéra muzikálu sa konala 1. februára za účasti jeho detí a mnohých celebrít. V muzikále sa postupne vystriedajú až traja herci v roli tohto kráľa popu. Dej je totiž zasadený do rôznych období jeho života. Odznejú tam jeho najväčšie hity, ale s akcentom na Dangerous World Tour v roku 1992. Je to zaujímavá sonda do duše muža, ktorý si dal vybudovať svoj (ne)slávny ranč Neverland, kde mohol byť večným dieťaťom.

Za manželku si vzal v roku 1994 Lisu Marie Presley (54), dcéru slávneho rockenrollového kráľa, Elvisa Presleya (†42). Veľmi rýchlo ale došlo k rozvodu manželstva, ktoré zostalo bezdetné. Deti sa mu potom podujala porodiť zdravotná sestra, ktorá sa o neho starala, Debbie Rowe (63). Dala sa dvakrát umelo oplodniť, ale ako po rokoch priznala, sama neverí, že spermie boli Jacksonove. Obe deti, Paris Jackson (23) a Michael Jackson I. (24) majú totiž svetlú pokožku. Až jeho tretie dieťa s dosiaľ neznámou ženou, Prince Michael Jackson II. (19), zvaný Blanket, má tmavšiu pleť, hoci črty má pre zmenu skôr indiánske, ako afroamerické.

Pozrite sa na premiéru muzikálu MJ:

​Michael Jackson ale vždy tvrdil, že deti sú aj biologicky jeho, ale v tvárach jeho potomkov sa podobu s ním nájsť nikomu nedarí. A ani samotní súrodenci sa na seba veľmi nepodobajú. Paris Jackson má výrazné modré oči a jej tvár nie je tak zaguľatená ako bratova. Po dlhšej dobe sa ukázali bok po boku práve na premiére a opäť museli všetci konštatovať, že po podobe medzi nimi, ale ani s otcom, nie je ani stopy. Ich matka pred časom prezradila, že Jackson bol pri nej počas pôrodu. Celých 23 hodín ju údajne držal za ruku a hladil ju, pričom jej nedovolil používať nadávky, čo podľa jeho slov nebolo vhodné. Spomenula, že nikdy nevidela speváka takého šťastného, ako keď sa im narodilo prvé dieťa, syn Michael. Po narodení Paris sa pár rozviedol.

Najviac si, aspoň podľa správania, muzikál užíval najstarší z troch detí popového kráľa, prezývaný Prince. "Prince bol neuveriteľne sladký, stále hovoril wow a povedal, ako tú šou a jej energiu veľmi miluje. Dokonca aj to logo," povedal zdroj pre magazín People. Najmladší syn Michael II. s prezývkou Blanket, ktorý sa ale nechal premenovať na Bigiho, na rozdiel od starších súrodencov nechcel pózovať pred fotografmi a držal sa v ústraní. Po skončení predstavenia odchádzal z divadla spoločne s nevlastnou sestrou Paris. Bigiho porodila anonymná náhradná matka. Veľmi sa zaujíma o problematiku klimatických zmien na našej planéte, podobne ako jeho slávny otec, no drží sa maximálne v ústraní, dokonca nemá ani profil na sociálnej sieti.

Súvisiace články

Najčítanejšie