Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dcéra Michaela Jacksona šokuje! Zvláštne polnočné rituály v úplnej nahote spojené s mágiou!
Zdielať na

Dcéra Michaela Jacksona šokuje! Zvláštne polnočné rituály v úplnej nahote spojené s mágiou!

Archívna reportáž

Dcéra zosnulého kráľa popu Michaela Jacksona (†50) po ňom zdedila zrejme aj náklonnosť k magickým rituálom. Paris (23) je, podobne ako jej slávny otec, aj pomerne psychicky nevyrovnanou osobou, ba dokonca sa v súvislosti s ňou spomínal aj pokus o samovraždu pred dvomi rokmi. Netají sa svojou bisexualitou, čo musela ale dlho tajiť pred mamou svojho zosnulého otca, ktorá je Jehovistkou. Nie je pre ňu zrejme jednoduché byť nositeľkou tak slávneho priezviska. Vyrovnáva sa s tým po svojom.

Pre Paris Jackson sa stali rituály pri splne Mesiaca pravidelnou činnosťou, ktorú vykonáva v prírode so skupinou svojich duchovných priateliek, ktoré tvoria "spoločenstvo" s pravidlami, tajomstvami a zvykmi. Po vykonaní obradu sa rozhodla o jednotlivé momenty z magickej noci podeliť na Instagrame. Na snímkach vidno sedieť v kruhu na dekách za svitu Luny skupinu mladých žien so sviečkami, oblečených iba v nohavičkách. "Láska, ktorú prechovávam k svojim ženám, sa nedá vyjadriť," vyznala sa Jackson na sociálnej sieti pod zábermi z obradu. "Ďakujem ti, Matka Luna," nezabudla napísať aj poďakovanie tejto vesmírnej doméne na nočnej oblohe.

Obrad je v súlade s neopohanskou vierou, kde sa učí a vykonáva moderné čarodejníctvo. Paris Jackson sa v nej zjavne našla. V závislosti od fázy mesiaca sa takéto rituály robia na uskutočnenie sna, privolanie milenca, odohnanie nepriateľa, alebo aj na vyliečenie starej rany. Pri všetkých týchto rituáloch sa vyžaduje nahota,  minimálne do pol pása. Zábery, ktoré pridala Paris z tohto rituálu na Instagram, boli z októbra, počas splnu s názvom Hunter (poľovník), ktorý je prvým splnom jesennej sezóny na severnej pologuli. Mnohí ľudia spolu s "čarodejnicami" využívajú spln na rituály, ktoré môžu dobíjať, odrážať a dokonca aj manifestovať energiu.

Paris skúša preraziť aj v hudobnom biznise, avšak tieň jej slávneho otca sa zatiaľ nepodarilo prekročiť. Pozrite si klip k jej piesni Let Down: 

Medzi ďalšie názvy októbrového splnu patria Mesiac padajúceho lístia a Mesiac umierajúcej trávy, ktoré predstavujú rôzne sezónne zmeny. Označuje sa aj ako Krvavý mesiac alebo Sangvinický mesiac. Na fotografiách z obradu rozmazala Paris niektoré detaily, aby dodržala pravidlá Instagramu, ako aj tváre niektorých účastníčok, aby zachovala ich súkromie. Možno na nich vidieť rôzne sviečky a iné nástroje, ktoré sa na obrade používajú. "Toto ročné obdobie. Ďakujem ti, matka Mesiac," pripísala poďakovanie k jednej z fotiek.

Paris a jej spoločenstvo moderných čarodejníc pri obrade: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?? (@parisjackson)

K fotografiím na sociálnej sieti začali prúdiť mnohé komentáre."Nezabudnuteľná prvá noc so spoločenstvom pri splne mesiaca v znamení Barana. Nesmie chýbať kúpanie v čarovnej vode so sestrami," komentovala obrázky na svojom profile aj priateľka Paris, speváčka Lavender (Levanduľa). "Ďakujem vám, sestry, že ste mi dovolili viesť môj prvý rituál pri splne mesiaca," napísala Lavender a dodala:"Je to neuveriteľný pocit mať tento sladký a výnimočný nový coven, skupinu takých duchovne uvedomelých, neuveriteľných žien. Ďakujem vám za trpezlivosť nad mojím tápaním." Vysvetlila, že sa nejedná o žiadnu čiernu mágiu  a ony nie sú čarodejnice, za čo ich mnohí považujú. 

Paris sa ukázala aj úplne nahá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?? (@parisjackson)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie