Skoro jasno
23°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Dcéra krajšia ako slávna mama, ale to odhalené ňadro je už trochu príliš! Má len 17, soptia ľudia!
Zdielať na

Dcéra krajšia ako slávna mama, ale to odhalené ňadro je už trochu príliš! Má len 17, soptia ľudia!

Archívne video

Slávna topmodelka nemeckého pôvodu, Heidi Klum (48) na svoje vek, a ani na to, že porodila štyri deti, rozhodne vôbec nevyzerá. Užíva si život naplno vedľa mladého manžela, nemeckého hudobníka Toma Kaulitza (32). Posledné dva roky jej vyrastá ale veľká konkurencia v jej najstaršej dcére Leni (17), ktorá sa jej narodila zo vzťahu s talianskym magnátom Flaviom Briatorem (71). Ten sa k dcére ale veľmi nehlásil, a tak si ju adoptoval Heidin druhý manžel, spevák Seal. Vychovávali ju spolu aj s ich ďalšími tromi mladšími deťmi. Doteraz s ním má Leni veľmi dobrý vzťah, ale podobne aj s mamou Heidi, vďaka ktorej si vybrala cestu modelingu. Predpoklady na to, ako sa javí, má.


​Má veľmi peknú tvár, vyžaruje z nej jemnejšia krása ako z jej mamy, čo ju robí obzvlášť príťažlivou. Leni začala s kariérou na móle v auguste 2021. Jej prvé vystúpenie bolo na prehliadke Dolce & Gabbana. Najmä vďaka popularite svojej matky mala dvere do sveta modelingu otvorené. Leni debutovala spolu s mamou na obálke nemeckého vydania Vogue presne pred rokom, kde mali na sebe rovnaké nohavicové kostýmy, len v rozdielnych farbách. "Tak sa teším na svoju prvú titulku! Na nakrúcaní s Vogue som si ani nemohla vysnívať lepší začiatok! Ďakujem, že si bola po mojom boku, Heidi," napísala Leni na Instagrame, kde má mnoho sledovateľov, k fotke na obálke, ktorú nafotil fotograf Chris Colls.

"Som na teba taká hrdá. A nie je to preto, že si si vybrala svoju vlastnú cestu. Viem, že nech by si sa vydala akoukoľvek cestou, bola by si svojbytnou ženou. Vždy presne vieš, čo chceš a čo nechceš. Nie si žiadna moja mini verzia a som šťastná za teba, že teraz môžeš ukázať, kto si TY," zareagovala na Instagrame Hedi Klum, ktorá svojho času priznala, že byť jej dcérou "nie je vždy jednoduché", pretože Leni "nikdy nemala možnosť vyrastať 'normálne'". Správu zakončila odkazom: "Táto obálka Vogue je najlepším prvým krokom v kariére, o ktorej snívaš. A aj keď je pre mňa trochu ťažké pustiť ťa do sveta, vždy urobím všetko pre to, aby si bola šťastná a splnila si svoje sny. Som hrdá na to, že som tvoja mama". Vlani v decembri sa spolu s dcérou objavila opäť na obálke Vogue, pre zmenu v ruskom vydaní.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leni Olumi Klum (@leniklum)

Leni je pri fotení čoraz odvážnejšia. Na fotografii pre časopis Rollercoaster stojí na pláži a spod čierneho saka jej vykúka ľavý prsník. To už sa ale nevyhla kritickým poznámkam moralistov. "Je to vôbec legálne? Má 17 rokov!" uviedol jeden zo sledovateľov jej Instagramu, kde Leni zverejnila túto fotografiu. "Čo je to za matku, ktorá dovolí svojej neplnoletej dcére zverejňovať takéto fotografie?"pýtali sa podaktorí jej fanúšikovia, kým mnohí iní zas tvrdia, že fotografia je skvelá a je úplne v poriadku, Leni si prsník zakrýva rukou. Výkonný riaditeľ renomovanej agentúry, Marco Sinervo, sa ale vyslovil na jej adresu pred časom neveľmi povzbudivo. "Leni je pekné dievča, to áno, ale žiadna topmodelka," poznamenal, no zjavne iné agentúry a zvučné módny domy majú iný názor. Zdá sa, že si získava čoraz väčšiu popularitu, ktorú veľmi podporuje jej slávna mama. Tá v živote všetko mení na zlato a jej biznis nemá hraníc.

Leni s mamou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leni Olumi Klum (@leniklum)

Súvisiace články

Najčítanejšie