Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Lela sa vrátila domov! Prišla s deťmi aj posilou, reakcia Vémolu ale prekvapila!
Zdielať na

Lela sa vrátila domov! Prišla s deťmi aj posilou, reakcia Vémolu ale prekvapila!

Archívne video

Z absolútnej idylky do najhlbšieho pekla. Lela Ceterová a Karlos Vémola sa mali o pol roka brať a nebyť Lelinho rizikového tehotenstva a Karlosovho zranenia, už by pol roka manželmi boli. No veci sa zamotali úplne inak a namiesto rodinného šťastia so 6-týždňovým bábätkom zažívajú jeho rodičia dramatický rozchod. Klebety o nezhodách rýchlo potvrdil v emotívnom videu zápasník, keď snúbenicu obvinil z nevery s jeho ženatým kamarátom. Následne video zmazal a po vyjadrení manželky údajného neverníka sa im Vémola aj ospravedlnil. Zrejme nepadli ani dve facky, ktoré mal mužovi uštedriť, otázne ale je, či nesmerovali na Lelu. Tá tvrdí, že ju zbil, keď mala v náručí ich synčeka.

​Hoci pôvodné vyjadrenia Ceterovej boli mierne, v priebehu utorka sa udiali zrejme veci, ktoré vyeskalovali až k tomu, že podľa tvrdenia jej manažérky, Niny Sedlákovej, podala bývalá playmate na Karlosa trestné oznámenie. To ale Vémolov manažér Aleš Rataj pre extra.cz poprel a tvrdí: "O žiadnom trestnom oznámení zatiaľ nič nevieme... Keby sa ale bála, že ju tam Karlos mlátil alebo mláti, tak by sa tam nevracala".

Lela sa skutočne pokúšala dostať do domu už v utorok, no nepodarilo sa jej to. Hoci prišla aj v sprievode policajtov, ani tí nič nezmohli, Vémola sa neukázal, hoci predtým vraj do jeho domu prichádzali jeho kamaráti. Ceterová mu volala a kričala, že si prišla pre svoje veci, aj pre veci detí. Ani to nič nezmenilo a po chvíli odišla s dlhým nosom.

Pred pár mesiacmi oslavoval Vémola narodeniny, vo svojej šou mal ako hostku aj svoju snúbenicu:

V stredu sa do domu vrátila, tentokrát už s úspechom. Vémola čakal svoju rodinu medzi dvermi, ako už aj včera tvrdil, chcel, aby sa vrátili domov, hoci aj by sa ich vzťah neobnovil, len túžil mať deti pod strechou. Ako situáciu popísal portál Extra.cz, ktorý bol pri tom, keď Lela prišla domov, bola s ňou aj Vémolova mama, ktorá sa snaží spor urovnať. Dcérka Lilinka skočila otcovi s nadšením do náručia, ten ju objímal, potom si vzal Rockyho. Lela s kamenou tvárou a veľkými čiernymi okuliarmi so snúbencom nekomunikovala, ani keď sa pokúšal s ňou hovoriť, no aj ona vošla do domu.

Hoci Vémola emotívne video, kde obviňuje Lelu z nevery, vymazal, šíri sa ďalej:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @lar.janus69

Napriek tomuto návratu sa zrejme žiadna idylka nekonala, po niekoľkých desiatkach minút potom prekvapivo Vémola odišiel. Zarážajúce je, že influencerka Lela ešte stále nepridala na Instagram žiadne vyjadrenie, hoci už zrejme má opäť svoj mobil, ktorý jej v pondelok Vémola údajne vzal a nevrátil. Situácia je zrejme skutočne vážna a obaja dobre zvažujú, čo spravia, predsa len, v hre sú dve malé deti. "Karlos sa upokojil, ospravedlnil sa, ale čo sa týka Lely, tak hovoril, že má dve deti a že ich miluje, a ak s ním bude chcieť Lela žiť, tak je to ok," tvrdil pre extra.cz nemenovaný zdroj, ktorý je presvedčený, že sa dajú znovu dokopy. Napokon, raz už podobnú drámu pre Vémolovu neveru zažívali, a tá skončila napokon zásnubami a druhým tehotenstvom. Žeby to teraz bola svadba a potom tretie dieťa?

Súvisiace články

Najčítanejšie