Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pagáčová si užívala na luxusnej chate! V mraze vybehla von úplne nahá!
Zdielať na

Pagáčová si užívala na luxusnej chate! V mraze vybehla von úplne nahá!

Zdroj: Instagram/PP

Po Vianociach sa sympatická česká herečka Patricie Pagáčová (33) rozhodla konečne riadne odpočinúť spolu s rodinkou na Vysočine v rodnom Česku. Vlani v máji sa stala mamou rozkošnej dcérky Bibiány, ktorá sa jej narodila po dvoch rokoch manželstva vraj tak trochu neplánovane, ale obaja s partnerom, dramaturgom Tiborom (30), boli z jej narodenia veľmi šťastní.

Spoločné prvé veľké dovolenky trávil tento pár vo Vietname a na Bali. Aj takto pred vyše rokom sa chystali spolu na Silvestra a začiatok nového roka letieť za teplom do exotickej Ázie, kde sa im to zapáčilo. Letenky ale kupovali až tesne pred odletom, aby nedopadli ako necelý rok predtým, keď mali letieť v apríli do Thajska a letenky mali kúpené tri mesiace dopredu. Kvôli pandémii im to ale nevyšlo a pokus chceli zopakovať. Na jar v máji sa im potom narodila dcérka, a preto s cestovaním do ďalekých krajín radšej neriskujú. Na prelome leta a jesene sa ale vybrala celá rodinka karavanom do Chorvátska.

Aj na dovolenku na Vysočinu išli relaxovať Pagáčovci spolu s dcérku. Nie sú tam teraz síce záľahy snehu, ale romantika zimnej prírody s jazerom pri ich luxusnej chate, kde boli ubytovaní, im učarovala. "Teda, poviem vám, že som už dlho nebola tak unesená z nejakého miesta, " s nadšením konštatovala herečka, ktorá zároveň patrí medzi najúspešnejšie české influencerky. Stovky tisíc jej sledovateľov zdieľa jej skúsenosti, tipy a rady. "Vôňa dreva, krb, nádherné okolie, pokoj, nikde nikto. Ach. Asi ma odtiaľto už nikto nedostane. Nadšenie Bibi mi prišlo top, a tak som tú fotku musela vymeniť," opísala svoje dojmy. A pridala aj zopár fotiek. 

Patricie si s tehotenským bruškom zahrala aj vo videoklipe od kapely Kryštof k ich piesni Do nebe se propadám: 

Aj keď má Patricie rada teplo, tu si pre zmenu vyskúšala pobyt v chlade. "Ja sa neotužujem, takže zo sauny do snehu, naspäť do sauny, potom do jazierka, do sauny a zas do snehu je na mňa fakt výkon!” zverila sa svojim sledovateľom. Bola vraj priam nadšená, lebo sa po tejto procedúre cítila ako znovuzrodená. Na jednej fotke odtiaľ ju na potešenie fanúšikov vidno na drevenom móle, kde má svoje nahé telo prikryté spredu iba osuškou, zatiaľ čo stojí na snehu s bosými nohami a smeje sa. Pred dvomi rokmi začiatkom februára si už ale vyskúšala niečo podobné v južných Čechách. Po saune v cédrovom sude si užívala bublinky v plavkách vo vírivke v sude pod holým nebol a kochala sa zimnou prírodou pri rybníku. A tak, hoci tvrdí, že si ju zatiaľ trend otužovania až tak nezískal, predsa len zjavne k tomu nemá ďaleko. 

Patrície si chvíle strávené na Vysočine spríjemňovala otužovaním a cvičením jogy:

Súvisiace články

Najčítanejšie