Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vémola volal Ceterovú späť domov, prišla s policajtmi a dopadlo to úplne INAK!
Zdielať na

Vémola volal Ceterovú späť domov, prišla s policajtmi a dopadlo to úplne INAK!

Archívne video

V priebehu 24 hodín nabral rozchod zápasníka MMA, Karlosa Vémolu (36), a bývalej playmate Lely Ceterovej (32) dramatický spád a zdá sa, že pekný koniec to už mať nebude. To sa síce zdalo aj pri ich prvom rozchode, po Karlosovej údajnej mnohonásobnej nevere v septembri 2020, no napokon sa po troch mesiacoch udobrili a boli z toho zásnuby a druhé dieťa. Teraz je ale situácia o poznanie vážnejšia, Lela do toho zapojila už aj políciu.

​Zdá sa, že Vémola to so svojou instagramovou spoveďou, pri ktorej označil Lelu za nevernicu a menoval aj jej údajného milenca, poriadne prepískol. Video už stiahol, no kolesá sa roztočili. Zareagovala totiž manželka menovaného muža a bez zaváhania vyvrátila, že by sa dopúšťal nevery s Ceterovou. Sám Vémola sa manželom Kaiserovcom následne ospravednil. "Nezhody, ktoré medzi Lelou a Karlosom nejakú dobu trvajú sa týkajú len ich dvoch a nikoho iného. Karlose Vémolu spätne veľmi mrzí, že do ich vzájomných partnerských problémov bol neprávom uvedený pár Kaiser a jeho rodina, ktorá s ich rozchodom nemá nič spoločné," oznámil vo vyjadrení Vémolov mediálny zástupca Aleš Rataj pre portál Fightlive.cz.

Nepravdivé je teda zrejme aj Karlosove vyjadrenie o dvoch fackách, ktoré mal Vítovi Kaiserovi za údajné pletky s Ceterovou dať, jeho manželka tvrdí, že nič také sa nestalo. Zato Lela trvá na tom, že ona facky od snúbenca dostala a v tejto veci podala aj trestné oznámenie. Vémola priznáva len to, že na ňu vrieskal, no "v živote by som sa jej nedotkol". V utorok poobede si prišla pre veci do ich spoločného domu, no Vémola ju dnu nepustil.

​Lela sa v sprievode dvoch policajtov snažila dostať do domu, no na zvonenie nikto nereagoval. Podľa redakcie expres.cz tam vraj pritom ešte dve hodiny predtým prichádzali za Vémolom jeho kamaráti a nezdalo sa, že by zápasník následne z domu odišiel. Po neúspešných pokusoch dostať sa cez bránu Lela snúbencovi zavolala a poriadne na neho v hneve navrieskala. Zjavne jej povedal, že mala dať vopred vedieť, čo ju vytočilo ešte viac. "Zoberieš mi môj telefón, ktorý mám na pracovné účely, aby som sa nemohla nijako vjadrovať, brániť, nič! Včera si mi ho vzal z ruky! Neklam! Potrebujem sa dostať do domu, mám tam svoje veci a veci detí, rozumieš tomu?!" snažila sa apelovať aspoň na jeho otcovské city. Neúspešne.

Vémola video po pár hodinách zmazal, fanúšikovia mu ale poriadne nakladajú pod inými príspevkami:

Vémola pritom počas dňa tvrdil, že sa Lela nemá čoho báť a má prísť domov. "Samozrejme, že by už chcel mať Lelu doma, ale tentokrát to prehnal. On je bojovník a tí reagujú trochu agresívnejšie, ale nikto nečakal, že Lelu udrie," vyjadrila sa pre Blesk.cz jej manažérka Nina Sedláková. Aj ohľadom podozrievana Lely z nevery Vémola zmenil slovník.  "Ona tvrdí, že s ním nespala. Dobre, mne je to jedno, len hovorím, že je zlé, že za mojím chrbtom chodí s mojím kamarátom po večerách. Ona má šesť týždenné dieťa, a každý deň v týždni je niekoľko hodín preč,“ tvrdí Terminátor. "S nikým som nič nemala. Si chorý, žiarlivý človek. Len ma vydieraš, pretože sa ti to hodí. Zbil si ma s dieťaťom v náručí, v živote už s tebou nebudem," reaguje nahnevaná Lela, ktorá sa zjavne nehodlá vrátiť. Vémola ale tvrdí, že má dvere otvorené, nemusia vraj mať ani vzťah, len nech má deti pod strechou. Také jednoduché to už ale po týchto nechutnostiach nebude.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie