Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Muradov prelomil mlčanie! TOTO prezradil o rozchode s Bagárovou, je mu jedno, čo si ľudia myslia!
Zdielať na

Muradov prelomil mlčanie! TOTO prezradil o rozchode s Bagárovou, je mu jedno, čo si ľudia myslia!

Archívna reportáž

To, o čom sa celé mesiace špekulovalo, Monika Bagárová na Vianoce, žiaľ, potvrdila. Jej partner a otec Rumie, zápasník MMA Makhmud Muradov, sa v Česku tento rok takmer neukázal, preto niet divu, že to tento sympatický pár napokon neustál. Špekulovalo sa ale aj o iných, vážnejších príčinách, ako napríklad nevera na strane Macha. Ten sa rozhodol po pár dňoch k rozchodu vyjadriť.

Zápasník Makhmud Muradov nepatrí práve medzi zdieľnych ľudí. Nikdy sa o svojom súkromí veľmi nevyjadroval, len občas zverejnil fotku s dcérkou, s Monikou len ozaj výnimočne. Jeho Instagram je v podstate len o športe, pre ktorý žije - zápasenie MMA, pričom si v rodnom Uzbekistane založil aj vlastnú zápasnícku organizáciu. Šírili sa reči, že si ale stihol založiť aj rodinu. K tomu síce nič nepovedal, ale aspoň nejaké vyjadrenie dal českému portálu Extra.cz.

Sympatická speváčka aj s jej vyjdarením k rozchodu sa automaticky stala v očiach verejnosti obeťou "nehodného" zápasníka a okamžite mu ľudia pripísali vinu za rozpad vzťahu. 

Muradov sa ukázala aj v talk show Jana Krausa:

"Ani som sa pôvodne nechcel vyjadrovať, ale pár vecí musím uviesť na pravú mieru. Mne je jedno, čo si o mne ľudia myslia, čo o mne napíšu, alebo hovoria. Mňa ich názor vôbec nezaujíma. Dôležité pre mňa je len to, že mám zdravú dcéru a zvyšok mi je šumafuk. Každý nech si myslí, čo chce. Ja poznám pravdu. Nikoho som neopustil, nenechal. Všetko sa stalo, ako sa stalo. Je to život. Každý deň sa niekto rozíde, niekto zíde, ale riešia len mňa," vyjadril sa roztrpčený zápasník veľmi neurčito, no je zjavné, že nepripúšťa vinu len na svojej strane.

Makhmud sa na Instagrame téme rozchodu nevenoval, Monika napísala vyjadrenie a odmlčala sa:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

"Za koniec vzťahu môžu vždy obaja. Netvrdím, že som ideálny človek. Nie som anjel, ani Monika nie je. Ale som veľmi rá, že s ňou mám dcéru a že ju mám skutočne konkrétne s ňou. Osud to prosto zariadil tak, že teraz spolu nie sme. Rešpektujem to a vždy to rešpektovať budem," povedal s celkom zjavnou úctou voči expriateľke, až priam sa dá medzi riadkami čítať, že to bola Monika, kto rozhodol o tom, že vzťah ukončia. Mach ju má evidentne stále rád, hoci azda už nie ako partnerku, ale určite ako priateľku a matku jeho dieťaťa. "Kedykoľvek o nej začujem niečo zlé, vždy sa jej zastanem. Je to človek, ktorý v mojom živote niečo znamenal a bude v ňom dosť znamenať aj naďalej. Je to matka môjho dieťaťa," uzavrel svoje vyjadrenie na tému rozchod Muradov. Až by sa zdalo, že vzťah má ešte nádej, minimálne v mene malej Rumie je iste dobré, že sa skončil priateľsky a expartneri sa rešpektujú a svojím spôsobom aj majú radi.

Súvisiace články

Najčítanejšie